Αν υπάρχει ένας δημιουργικός beauty τρόπος αυτήν την περίοδο, για να έρθουμε πιο κοντά στο τόσο λατρεμένο μας καλοκαίρι και τη χαρακτηριστική μυρωδικά της θάλασσας, τότε αυτός σχετίζεται με το nail art. Και η πιο δημοφιλής nail artist του Instagram, Betina Goldstein, χαρίζει για άλλη μια φορά την απαραίτητη έμπνευση, έχοντας δημιουργήσει ένα μανικιούρ που δίνει την απίστευτη αίσθηση της θάλασσας, του ωκεανού και των κυμάτων.

Τα δύο χρώματα που χρησιμοποίησε για το “sea waves” nail art, το μπλε και το λευκό, ταιριάζουν πολύ όμορφα το ένα μέσα στο άλλο, σχηματίζοντας μια πολύ ρεαλιστική εικόνα των κυμάτων που σκάνε στην ακτή και του αφρού που τα συνοδεύει. Η Betina Goldstein όπως σε όλα της τα σχέδια, έτσι και σε αυτό, διατήρησε το minimal chic ύφος, απλώνοντας ως βάση στα νύχια ένα διάφανο βερνίκι, δηλαδή ένα base coat.

Το τρικ για να αντιγράψεις το “sea waves” nail art είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σφουγγαράκι για μανικιούρ, για να εφαρμόσεις το μπλε βερνίκι και στη συνέχεια, αφού σχηματίσεις με ένα λεπτό πινέλο μικρές λευκές γραμμές, να τις “σβήσεις” με ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλα. Με τον τρόπο αυτό θα “παντρέψεις” τα δύο χρώματα και θα δημιουργήσεις το εφέ του αφρού.

Μπορείς να δεις παρόμοιο tutorial σε αυτό το βίντεο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below