Η ΚΟΡΡΕΣ θωρακίζει το δέρμα ενάντια στη φωτογήρανση, με προϊόντα που ξεπερνούν την απλή αντηλιακή προστασία, βασισμένα σε προηγμένα συστατικά, όπως το καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα μίας σπάνιας ποικιλίας κόκκινου σταφυλιού. Με κόκκινη σάρκα και χυμό, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, αυτό το πρωτοποριακό δραστικό χαρακτηρίζει την επί σειρά ετών best-selling αντηλιακή σειρά της ΚΟΡΡΕΣ, Κόκκινο Σταφύλι.

Ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία, η νέας γενιάς αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι επανορθώνει τα σημάδια του ήλιου, προσφέροντας ταυτόχρονα 4 δράσεις:
-Υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB
-Αντιρυτιδική δράση
-Προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων
-Ενυδάτωση

Το νέο αντηλιακό προσώπου Κόκκινο Σταφύλι ματ με χρώμα είναι ένα silicone-free, νέας γενιάς αντηλιακό προϊόν για καθημερινή χρήση, που προσφέρει ορατή μείωση ρυτίδων και πανάδων – αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από δερματολόγο. Είναι η αγαπημένη μας μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, για γρήγορη απορρόφηση και ματ αποτέλεσμα. Είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και δραστικών από κόκκινο σταφύλι, εκχύλισμα κάρδαμου, σόγια και φυσικούς πολυσακχαρίτες. Προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση, βοηθάει στη μείωση των πανάδων και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και νεανική όψη.

Το καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήραση, κύρια αιτία πρόωρης δημιουργίας ρυτίδων. Το εκχύλισμα σόγιας με αποδεδειγμένη επανορθωτική δράση κατά των πανάδων, χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Το εκχύλισμα από κάρδαμο βελτιώνει την ελαστικότητα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

10 χαρακτηριστικά της αντηλιακής κρέμας προσώπου με Κόκκινο Σταφύλι και  SPF30 ή SPF50, που αγαπάμε:
-Αντιρυτιδική
-Κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων
-Ανάλαφρη υφή
-Άμεση απορρόφηση
-Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς σιλικόνες
-Κατά της γυαλάδας
-Μη φαγεσωρογόνος
-Χωρίς σιλικόνες
-Ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα
-Ιδανική για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες

info
Θα τη βρείτε στα φαρμακεία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος, επισκεφθείτε το www.stopsunageing.com