Η 26η Athens Xclusive Designers Week είναι γεγονός και έρχεται από 7 έως 11 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενοι νέοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν, μέσα από συνολικά 37 shows και θα έχουν ένα σκοπό: να μας γεμίσουν με στιλ και λάμψη.

Ο κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων θα γεμίσει με εκθαμβωτικές παρουσίες, πρωτοποριακές δημιουργίες, νέες τάσεις, μοναδικά σχέδια, topmodels και πλήθος ανθρώπων που λατρεύουν και ακολουθούν την ομορφιά και τη μόδα.

Φυσικά, σπουδαίο ρόλο θα παίξουν και τα εντυπωσιακά makeup looks που θα πρωταγωνιστήσουν στην πασαρέλα.  Υπερήφανος υποστηρικτής της ομορφιάς και του λαμπερού κόσμου της μόδας, η DUST+CREAM είναι αποκλειστικός χορηγός προϊόντων Make-Up της 26ης Athens Xclusive Designers Week!

Η DUST+CREAM, με 76 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, που κατέχει σπουδαία θέση στον χώρο των cosmetics και στην προτίμηση των καταναλωτών, θα είναι εκεί για να δώσει ισχυρό παρόν και να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τη διοργάνωση. Η DUST+CREAM αγαπά τη μόδα, όσο και την ομορφιά!

Μάθετε τα πάντα για το θαυμαστό κόσμο της DUST+CREAM στο www.dustandcream.gr

DUST+CREAM

Beauty is my Playground