Ένα από τα πιο ξεχωριστά fashion shows που παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Μόδας της Ελλάδας, ήταν αυτό της Ορσαλίας Παρθένη, με ένα φαντασμαγορικό Fashion Gig του συγκροτήματος CHICKN.

Το show έλαβε χώρα στο Fuzz  club το οποίο μεταμορφώθηκε σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, όπου τα μοντέλα σε ρόλο groupies πραγματοποίησαν ένα μοναδικό dance performance πάνω στη σκηνή ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους και αναδεικνύοντας τις δημιουργίες Parthenis με χορευτικές κινήσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο βέβαια στη βραδιά και στο show του οίκου είχαν τα χτενίσματα των μοντέλων, την επιμέλεια των οποίων υπέγραψε η νούμερο 1 μάρκα περιποίησης μαλλιών και styling της Αμερικής, TRESemmé.

Το TRESemmé «προσγειώθηκε» φέτος στην Ελλάδα απευθείας από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, εκεί όπου δημιουργεί τα τελευταία 10 χρόνια τις πιο καυτές τάσεις και πρωταγωνιστεί σε εκατοντάδες επιδείξεις μόδας με μοναδικά χτενίσματα, που γίνονται έμπνευση κάθε γυναίκας και άντρα και να τους χαρίσουν το επαγγελματικό αποτέλεσμα που ονειρεύονται.

Για το show της Ορσαλίας Παρθένη οι hair epxerts χρησιμοποίησαν προϊόντα της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών και styling επαγγελματικών προδιαγραφών του TRESemmé, που ήρθαν από τα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, για να χαρίσουν αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα.

Μέσα από το stage που μετατράπηκε σε πασαρέλα, μπόρεσα να ανακαλύψω τα latest trends και hair looks, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν από το TRESemmé και φυσικά πρόκειται για αυτά που θα φορεθούν όσο τίποτε άλλο αυτή τη σεζόν.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό στα μαλλιά των μοντέλων ήταν ένα: φυσικότητα. Οι hair experts με τη βοήθεια της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών και styling του TRESemmé, δημιούργησαν ανάλαφρα wavy χτενίσματα, με ένα rock ύφος, που έδιναν έμφαση στον όγκο, την κίνηση και τη λάμψη της τρίχας και χάριζαν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας.

Στόχος του TRESemmé που ήρθε στην Ελλάδα από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, είναι ένας: η απόλυτη αυτοπεποίθηση! Και με τέτοια εμπειρία δεν γινόταν να λείπει από την AXDW χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό styling στο show του οίκου Parthenis!