Όταν μιλάμε για μυστικά ομορφιάς, τότε οι celebrities έχουν πάντοτε πολλά να μοιραστούν με γυναίκες που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν νέους τρόπους για να καλύψουν τις ανάγκες περιποίησης, αλλά και επιθυμούν να «κλέψουν» λίγη από τη λάμψη τους.

Μια από τις διάσημες που κάτι έχει να σου πει, είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς Desperate Housewives, Teri Hatcher, η οποία στα 54 της χρόνια διατηρεί την εικόνα της άψογη και υγιή, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνει.

Για καλλίγραμμη σιλουέτα

Rule 1

Η σταρ αποφεύγει να καταναλώνει οτιδήποτε ένας γιατρός συνιστά πως δεν είναι καλό για την υγεία του ανθρώπου, όπως για παράδειγμα το αλκοόλ, η ζάχαρη και τα τυποποιημένα τρόφιμα. Αντιθέτως, προτιμά να βάζει στη διατροφή της λαχανικά, φρούτα, πρωτεΐνη και προϊόντα ολικής άλεσης.

Rule 2

Η γυμναστική όπως θα ξέρεις πολύ καλά αποτελεί το Α και το Ω για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα σφιχτό σώμα, χωρίς ατέλειες και παράλληλα να τονώσεις την υγεία σου. Η Teri Hatcher όχι μόνο γυμνάζεται συστηματικά, κάνοντας πρωινό τρέξιμο αλλά λατρεύει και το διαλογισμό.

splashnews.com

Για σφριγηλή επιδερμίδα

Ένα από τα μυστικά της ηθοποιού για λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα είναι πως ξεκινά κάθε της ημέρα απολαμβάνοντας ένα κρύο μπάνιο. Αυτή είναι μια συνήθεια που υιοθέτησε όταν διάβασε ότι πέρα από ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, το μπάνιο με κρύο νερό καθαρίζει και το πνεύμα, προκαλώντας χαλάρωση, ευεξία και βελτιώνοντας τη διάθεση.

Για αυτοπεποίθηση και καλή ενέργεια

Η Teri Hatcher έχει βρει τον τρόπο να μην τα παρατάει ποτέ και να γεμίζει τις μπαταρίες της με ενέργεια. Το τρικ της αυτοπεποίθησής της είναι οι happy lists της, τις οποίες γράφει κάθε βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός καταγράφει τους στόχους και τους σκοπούς που έχει για την επόμενη ημέρα, γεγονός που όχι μόνο την αφυπνίζει και την ενθαρρύνει, αλλά τη βοηθά να τους πετυχαίνει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below