Αποτελεί μια από τις πιο ινσταγκραμικές nail artists, καθώς τα σχέδια που δημιουργεί στα άκρα των γυναικών, συνήθως με μια πινελιά πολυτέλειας, αποτελούν πραγματικό έργο τέχνης και οι γυναίκες που την ακολουθούν, εμπνέονται από αυτά για να δημιουργήσουν αντίστοιχα manicures. Ένα από τα τελευταία της σχέδια είναι αφιερωμένο στο αντιρατσιστικό κίνημα που έχει δημιουργηθεί αυτό το διάστημα μετά τον τραγικό θάνατο του Αφροαμερικανού George Floyd.

Η Betina Goldstein χρησιμοποίησε τη δική της τέχνη, προκειμένου να περάσει ένα δυνατό μήνυμα κατά των ρατσιστικών αντιλήψεων που υπάρχουν στον κόσμο. «Στρέφομαι κατά του ρατσισμού. Δεν θα επιτρέψω να υπάρχει στην κυβέρνησή μου. Δεν θα το επιτρέψω στο σπίτι μου. Δεν θα το επιτρέψω στο χώρο εργασίας μου. Δεν θα το επιτρέψω ούτε στις ειδήσεις και τα media. Ούτε εκεί που κάνω τα ψώνια μου ή γευματίζω. Δεν θα το επιτρέψω στη ζωή μου» έγραψε η διάσημη nail artist στη φωτογραφία που δημοσίευσε σημειώνοντας επίσης τη γνωστή φράση «BLACK LIVES MATTER».

Σε αυτή τη φωτογραφία η Betina δείχνει το μανικιούρ που δημιούργησε με νέον κίτρινο αλλά και σκούρο ροζ –φούξια χρώμα, ενώ ζήτησε από τις θαυμάστριές της να κάνουν tag στα σχόλια το αγαπημένο τους nail polish brand ή press on nails /tools brand το οποίο ανήκει σε κάποια μαύρη γυναίκα ή μαύρο άντρα.

Σε επόμενο post της, η nail artist δείχνει ένα άλλο εντυπωσιακό μανικιούρ, για το οποίο χρησιμοποίησε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τη φράση «Αγάπη και σεβασμός», εννοώντας ως προς τη διαφορετικότητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below