Όταν μιλάμε για πλούσια, μακριά μαλλιά των celebrities, τότε στο μυαλό μας έρχεται αναμφίβολα η εικόνα της Blake Lively. Είτε σπαστά, είτε μπούκλες ή ίσια, τα μαλλιά της κλέβουν την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση. Πάντοτε περιποιημένα και λαμπερά αποτελούν τον πόθο κάθε γυναίκας. Κι όμως, ενώ είναι τόσο αξιοζήλευτα, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να πειραματιστεί με το look της για λογαριασμό του νέου φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί, με τίτλο The Rhythm Section.

Στην ταινία, η Blake Lively αλλάζει εντελώς προσωπικότητα. Υποδύεται μια γυναίκα η οποία ψάχνει απαντήσεις και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα, το οποίο κόστισε τη ζωή της οικογένειάς της. Για τον ρόλο της αυτό λοιπόν έκανε μια ολοκληρωτική αλλαγή, υιοθετώντας ένα bowl κούρεμα με πυκνές ανταύγειες σε σκούρο καφέ χρώμα και επίσης πυκνή φράντζα.

View this post on Instagram

Facetune broke. @therhythmsectionmovie (Both makeup looks by the incredible @vivianbaker 💄)

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με αυτό το look στο λογαριασμό της στο Instagram, σοκάροντας όχι μόνο τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο, αλλά και την ίδια της την αδερφή, Robyn, η οποία άφησε το σχόλιο «Αγνώριστη» στο post της σταρ.

Παρότι η Blake Lively δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για περούκα ή για τα πραγματικά της μαλλιά, ξέρουμε ότι είναι ένα look που απέχει χιλιόμετρα από τις κομψές signature μπούκλες της, το οποίο το υποστηρίζει άνετα.