Αντλώντας έμπνευση από τις χρωματικές εναλλαγές που σχηματίζονται στα νερά των ωκεανών, η διάσημη makeup artist Pati Dubroff δημιούργησε ένα συγκλονιστικό μακιγιάζ ματιών, με τίτλο Blue Crush, το οποίο προτείνει σε όλες τις γυναίκες, που έχουν την ευκαιρία αυτήν την περίοδο που περνούν άπλετο χρόνο στο σπίτι, να το δοκιμάσουν.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το supermodel Rosie Huntington- Whiteley και το site που διατηρεί Rose Inc, στο οποίο κάθε εβδομάδα προβάλλεται ένα ξεχωριστό look με την υπογραφεί σπουδαίων makeup artists , οι οποίοι μοιράζονται μυστικά από την τέχνη τους με τον κόσμο.

Σύμφωνα με την Pati Dubroff το Blue Crush είναι πολύ εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα το πιο εύκολο look που μπορεί μια γυναίκα να δημιουργήσει. Στην αρχή τόνισε το σχήμα των ματιών του μοντέλου χρησιμοποιώντας το Stylo Ombre et Contour της Chanel στην απόχρωση Bleu Nuit. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να εφαρμοστεί χάρη στην άνετη υφή φόρμουλά του τόσο ως μολύβι, όσο ως σκιά ματιών αλλά και Khôl. Η Pati Dubroff εφάρμοσε το προϊόν στις ρίζες των άνω και κάτω βλεφαρίδων, από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική.

chanel

Επειτα, για να δώσει ακόμα περισσότερη ένταση στο άνω βλέφαρο, χρησιμοποίησε το Stylo Yeux Waterproof Long Lasting Eyeliner του ίδιου οίκο στην απόχρωση Fervent Blue και σχημάτισε μια γραμμή πάνω από τη γραμμή που είχε δημιουργήσει προηγουμένως.

chanel

Για πλούσιο, decadent φινίρισμα, η makeup artist επέλεξε δύο μάσκαρα σε μπλε απόχρωση, οι οποίες απέδωσαν αυτές τις εναλλαγές των χρωμάτων που παίρνει το νερό της θάλασσας. Για τις άνω βλεφαρίδες χρησιμοποίησε την Le Volume De Chanel μάσκαρα στην απόχρωση 70 Blue Night.

chanel

Στις κάτω βλεφαρίδες χάρισε ένα μπλε ηλεκτρίκ χρώμα με το Lash And Brow Tint In Blue του Tom Ford.

Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με διάφανο gloss στα χείλη, ενώ δεν εφάρμοσε blush.