Η Charlize Theron ήταν μια από τις πιο κομψές παρουσίες στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των βραβείων BAFTA που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Εμφανίστηκε φορώντας μια τουαλέτα του οίκου Dior σε ανοιχτό μωβ χρώμα, με λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση κι έκανε τους πάντες να μιλούν για το αξεπέραστο στιλ της. Ένα από τα στοιχεία όμως που ολοκλήρωσαν το look της και δεν πέρασε απαρατήρητο, ήταν το χτένισμά της, μιας και με αυτό, η διάσημη ηθοποιός παράδωσε μαθήματα έξυπνου και πρακτικού hairstyling σε όσες γυναίκες βρίσκονται στη φάση που βλέπουν το pixie κούρεμά τους να αλλάζει, καθώς τα μαλλιά μακραίνουν.

Για την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA για το 2020 λοιπόν, την επιμέλεια των μαλλιών της ανέλαβε ο hairstylist και creative director, Adir Abergel, ο οποίος προτίμησε να δημιουργήσει ένα σέξι beach waves χτένισμα, ώστε τα κοντά της μαλλιά να μην δείχνουν απεριποίητα τώρα που παίρνουν μήκος.

splashnews.com

«Όταν είδα το φόρεμα, εμπνεύστηκα από τον παλιό, καλό καιρό του Hollywood και ήθελα να εκπέμπουν τα μαλλιά της θηλυκότητα. Απλά και όμορφα», εξήγησε ο hairstylist και creative director, Adir Abergel για το χτένισμα της σταρ, ο οποίος επικεντρώθηκε σε κάποια βασικά σημεία προκειμένου να χαρίσει κίνηση και ένα χαλαρό, όχι τόσο αυστηρό, beachy τελείωμα στο look, το οποίο δίνει την αίσθηση πως μόλις έχει βγει από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον Adir Abergel το μυστικό ήταν η βαθιά χωρίστρα στο πλάι, καθώς, το ελάχιστο styling για τη δημιουργία των κυματισμών στα μαλλιά από τη μέση και κάτω, αλλά και το κούρεμα στις άκρες ώστε αυτές να μην έχουν πολύ βάρος.