Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να “χαζεύει” εντυπωσιακά χτενίσματα σε μακριά μαλλιά, τα οποία πιστεύεις ότι είναι αποτέλεσμα κομμωτηρίου; Το hairstyling σίγουρα είναι μια τέχνη που απαιτεί εμπειρία και γνώσεις, όμως υπάρχουν πάντα λύσεις για να πετύχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Αυτή τη φορά επέλεξα το half up lace braid, ένα περίτεχνο χτένισμα, που θέλει τα μισά μαλλιά πιασμένα επάνω και τα μισά κάτω, ενώ στη μια πλευρά τους υπάρχει μια μεγάλη πλεξούδα, που μοιάζει με στεφάνι γύρω από το κεφάλι. Παρότι μοιάζει δύσκολο έως ακατόρθωτο, το hairstyle αυτό απαιτεί μόλις πέντε λεπτά από τον χρόνο σου και μερικά τσιμπιδάκια για το στερέωμα.

Η blogger Melissa Cook δείχνει στο κανάλι της στο Youtube όλη τη διαδικασία, η οποία φαίνεται τελικά παιχνιδάκι. Μην το σκέφτεσαι καθόλου λοιπόν! Αν έχεις μακριά μαλλιά, άνοιξε το νεσεσέρ σου, βγάλε τα τσιμπιδάκια, κάθισε μπροστά από τον καθρέφτη και γίνε expert στα χτενίσματα.

Ακολούθησε τις οδηγίες του video tutorial:

Για περισσότερο κράτημα και διάρκεια στο χτένισμά σου, χρησιμοποίησε το Hairspray Extra Hold, από το αγαπημένο μου brand TRESemmé.