Η Kendall Jenner αν και περπατάει στις πασαρέλες των πιο επιφανών σχεδιαστών και φωτογραφίζεται για τα πιο μεγάλα brands παγκοσμίως, είναι ένα κορίτσι σαν και εμάς. Τι και αν η επιδερμίδα της φαντάζει λεία και αψεγάδιαστη στο Instagram, η Kendall στα 23 της χρόνια φυσικά και ταλαιπωρείται από ακμή, και όπως όλοι θυμόμαστε από τις περσινές Χρυσές Σφαίρες, δεν ντρέπεται να το δείξει.

Ένα από τα πράγματα που την έχουν βοηθήσει τρομερά είναι η παρακάτω DIY μάσκα ομορφιάς, που όπως έχει πει, κάνει σε εβδομαδιαία βάση. Το μόνο που χρειαστείς είναι το ασπράδι από ένα αβγό και λίγο χυμό λεμονιού. Ρίξε και τα δύο συστατικά σε ένα μπολ και χτύπησε καλά το μίγμα μέχρι να γίνει αφρώδες. Στη συνέχεια, εφάρμοσέ το σε καθαρό πρόσωπο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο μακιγιάζ. Άφησε τη μάσκα να δράσει για μισή ώρα και ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Κάπου εδώ να σε ενημερώσουμε ότι η μάσκα αυτή αν και θαυματουργή, δεν έχει και την καλύτερη μυρωδιά! Μην ξεχνάς επίσης ότι επειδή περιέχει λεμόνι, θα πρέπει να την κάνεις αυστηρά μόνο βράδυ, προκειμένου να μην βλάψεις την επιδερμίδα σου.