Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία ασχολείται πολύ έντονα με το χώρο των social media, η Rosie Huntington-Whiteley έχει υιοθετήσει μια μίνιμαλ προσέγγιση που εκτείνεται από τη διακόσμηση του σπιτιού της μέχρι και τις στιλιστικές ή beauty επιλογές της. Αυτό γίνεται εμφανές και μέσα από τη φιλοσοφία του website του supermodel, το Rose Inc, για το οποίο πρόσφατα συνεργάστηκε με την διάσημη nail artist, Betina Goldstein.

Είναι μια από τις πιο ινσταγκραμικές nail artists, καθώς τα σχέδια που δημιουργεί στα άκρα των γυναικών, αποτελούν πραγματικό έργο τέχνης και οι γυναίκες που την ακολουθούν, εμπνέονται από αυτά για να δημιουργήσουν αντίστοιχα manicures, τα οποία ξεχωρίζουν όμως για τη μίνιμαλ αισθητική τους.

H Betina Goldstein μοιράστηκε λοιπόν με την Rosie Huntington-Whiteley και όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν, ένα πανεύκολο nail tutorial στο οποίο παρουσίασε την hand care ρουτίνα που ακολουθεί πριν από ένα μανικιούρ, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να αντιγράψεις το double corner French δηλαδή την υπέροχη, μίνιμαλ εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, με πολύ λεπτές, διακριτικές γραμμές σε λευκό χρώμα, στη βάση αλλά και τις άκρες των νυχιών.

Δες το video tutorial:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below