Αν έπρεπε να χωρίσουμε τους ανθρώπους σε κατηγορίες, σύμφωνα με τα νύχια τους, αυτές θα ήταν δύο: σε εκείνους που επιλέγουν μονόχρωμα μανικιούρ σε κλασικές, ασφαλείς αποχρώσεις και σε εκείνους που πειραματίζονται με το nail art, μετατρέποντας τα νύχια τους σε αξεσουάρ για την κάθε τους εμφάνιση.

Η Dua Lipa ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία, δίνοντάς μας συχνά έμπνευση και ιδέες για να τα δικά μας μανικιούρ. Το τελευταίο σχέδιο που επέλεξε η pop star “πατάει” στους βασικούς κανόνες του γαλλικού μανικιούρ, έχοντας προσθέσει όμως ένα twist που έκανε το αποτέλεσμα πολύ ιδιαίτερο.

Αντί να βάψει τις άκρες των νυχιών στο κλασικό λευκό χρώμα, η nail artist της Dua, Michelle Humphrey, δημιούργησε ένα snakeskin μοτίβο, επιλέγοντας πολλές διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιών. Κάθε νύχι έχει άλλη απόχρωση, με όλες όμως να ανήκουν στην χρωματική παλέτα του χειμώνα, κάνοντας το αποτέλεσμα να δείχνει αρμονικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο γαλλικό with a twist μανικιούρ δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα, μπορείτε εδώ να δείτε πολλές εναλλακτικές προτάσεις για να δοκιμάσετε την τάση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below