Όσο περισσότερο αυξάνεται η θερμοκρασία, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη νιώθουμε να αφήσουμε την επιδερμίδα μας να αναπνεύσει και να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατό πιο λίγα και πιο ελαφριά προϊόντα για το μακιγιάζ μας. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας εξυμνούν τη γυναικεία ομορφιά και προτείνουν natural make up looks, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, χωρίς να φαίνονται επιτηδευμένα.

Ένα από τα key καλλυντικά που θα πρέπει να έχει το νεσεσέρ σας εάν θέλετε να πετύχετε το τέλειο no makeup makeup look, είναι ένα φυσικό ροζ ρουζ, που να χαρίζει χρώμα υγείας. Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση ρουζ, μπορείτε να κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο φρέσκια, νεανική και ξεκούραστη στη στιγμή.

Εκτός από την απόχρωση, εξίσου σημαντική είναι και η υφή του ρουζ που θα επιλέξετε. Εάν έχετε ξηρή επιδερμίδα, θα σάς συμβούλευα να αποφύγετε τα compact ρουζ, που μπορεί να τονίσουν την ξηρότητα στην επιδερμίδα σας και να επιλέξετε ένα κρεμώδες ή υγρό προϊόν. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, επιλέξτε πιο ματ, πουδρένιες υφές ή cushion προϊόντα, που θα σας χαρίσουν λάμψη και υγιές look χωρίς επιπλέον λιπαρότητα.

Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα μου: