Σε κουράζουν οι μέρες που εκτός από το ότι πρέπει να κάνεις μπάνιο, πρέπει να λουστείς και να κάνεις αποτρίχωση; Μην γκρινιάζεις! Αυτά δεν είναι τίποτα, μπροστά στην καθημερινή βραδινή ρουτίνα της Gwyneth Paltrow! Την αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της Goop και εμείς εκτός από το ότι τρομάξαμε από το χρόνο που χρειάζεται, σοκαριστήκαμε και με το ποσό που ξοδεύει για αυτή!

«Εάν έχω περάσει μια κουραστική μέρα (κάτι το οποίο συμβαίνει πολύ συχνά), χρειάζονται ένα καλό, καυτό G.Tox μπάνιο», γράφει η Gwyneth. «Πρώτα κάνω dry brushing (δηλαδή χρησιμοποιεί μια ειδική βούρτσα σώματος και «βουρτσίζει» το στεγνό της σώμα για να κάνει απολέπιση και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος). Μπορείς να το κάνεις πριν ή μετά το μπάνιο, αλλά εμένα μού αρέσει να το κάνω πριν», λέει. Μάς ενημέρωσε επίσης ότι χρησιμοποιεί τη βούρτσα των 17€ που πουλάει στο Goop, ενώ υπολογίζουμε πως χαλά περίπου 70€ για το σαμπουάν και το body scrub της επιλογής της.

«Βγαίνω από το ντους και έχω μια μικρή νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου να ακολουθήσω. Ξεκινώ με την Exfoliating Instant Facial, που είναι σαν θεραπεία προσώπου σε βαζάκι», λέει. Κάπου εδώ θα πρέπει να σάς ενημερώσουμε ότι η κρέμα αυτή κοστίζει 110€! Και ακόμα δεν έχει τελειώσει: «Μόλις κάνω απολέπιση χρησιμοποιώ το serum Vintner’s Daughter. Ύστερα χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών Dr. Barbara Sturm. Μού έμαθε να την απλώνω με ταμποναριστές κινήσεις -οι οποιες από μόνες τους θέλουν κάποιο χρόνο», συνεχίζει.

«Αναλόγως με το πού βρίσκομαι και την εποχή του χρόνου, αποφασίζω εάν θα χρησιμοποιήσω κρέμα νυχτός. Το καλοκαίρι, τείνω να χρησιμοποιώ λιγότερη, καθώς υπάρχει μια ωραία υγρασία στον αέρα. Αλλά αν είμαι στην Καλιφόρνια, ειδικά το χειμώνα, τότε χρειάζομαι (και αγαπώ) την κρέμα νυχτός μας. Ας βάλουμε εμείς άλλα 412€ στο λογαριασμό!

Όχι, όχι δεν έχει τελειώσει ακόμη. «Κάποια άλλα πράγματα που μού αρέσει να χρησιμοποιώ το βράδυ είναι ένα λάδι σώματος ή ένα body butter. Μού αρέσει πολύ εκείνο από τη Beautycounter αυτήν την στιγμή. Πέρα από αυτό, ολοκληρώνω τη ρουτίνα μου με λίγο ενυδατικό χειλιών». Ας βάλουμε άλλα 45€ λοιπόν!

«Αυτά είναι όλα, παιδιά. Είναι ώρα να πάω για ύπνο. Είχε πλάκα», έγραψε τελικά. Και πολλά έξοδα έχουμε να σχολιάσουμε, εμείς! Το συνολικό κόστος της βραδινής ρουτίνας της είναι 654€! Δεν περιγράφουμε άλλο…