Μια από τις μεγαλύτερες αγωνίες κάθε γυναίκας, όταν κάνει το μακιγιάζ της, είναι να καταφέρει να το διατηρήσει αναλλοίωτο όλες τις ώρες της ημέρας, είτε βρίσκεται στο γραφείο, είτε σε κάποια εκδήλωση ή απολαμβάνει τη βόλτα της. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό, αν αναλογιστείς ότι υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν πολύ τη σταθερότητα των προϊόντων, όπως ο ιδρώτας, η λιπαρότητα του προσώπου αλλά και οι περιβαλλοντικοί ρύποι. Εκτός βέβαια κι αν χρησιμοποιήσεις το απόλυτο προϊόν για ματ φινίρισμα που έρχεται από την αγαπημένη μου εταιρεία, Urban Decay, η οποία γνωρίζοντας τι κάνει ένα setting spray αποτελεσματικό, συστήνει το νέο All Nighter Ultra Matte Setting Spray.

Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ! Όχι μόνο απορροφά τη λιπαρότητα και ελέγχει τη γυαλάδα του δέρματος, αλλά εγγυάται και super ματ αποτέλεσμα, χαρίζοντας τέλεια όψη ακόμα και μπροστά σε όλα τα φλας του κόσμου. Χάρη στην πατενταρισμένη Τεχνολογία Ρύθμισης Θερμοκρασίας της Urban Decay, αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και με αίσθηση άνεσης, για μακιγιάζ που μοιάζει σαν μόλις να το έχεις εφαρμόσει, μέχρι και για 16 ώρες. ! Η σύνθεση του Ultra Matte κρατά το μακιγιάζ αναλλοίωτο, χωρίς να φαίνεται ξηρό, να ξεθωριάζει ή να «κάθεται» στις λεπτές γραμμές.

Πως θα το χρησιμοποιήσεις;

Ειλικρινά δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου, ανακίνησε καλά το μπουκάλι, κράτησέ το 20-25 εκατοστά μακριά από το πρόσωπό σου και εφάρμοσε με το spray 4 φορές σχηματίζοντας ένα “X” και ένα “T”.

Για έξτρα ματ φινίρισμα και μεγαλύτερο έλεγχο της γυαλάδας, προτείνω να το χρησιμοποιήσεις πριν και μετά από την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Extra tip: Τις μέρες που θέλεις να αφήσεις τη φυσική σου ομορφιά να λάμψει και να κυκλοφορήσεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μπορείς να το εφαρμόσεις για να κρατήσεις τη γυαλάδα μακριά!