Αυτός ο Μάιος έχει κάτι το ξεχωριστό. Είναι χωρίς αμφιβολία ο ομορφότερος μήνας της φετινής άνοιξης, αλλά και ο μήνας που σηματοδοτεί το σταδιακό μας πέρασμα στην κανονικότητα, μετά τα αυστηρά μέτρα που κληθήκαμε να ακολουθήσουμε λόγω του κορωνοϊού.

Σιγά – σιγά θα προσαρμοστούμε και πάλι στις καθημερινές μας συνήθειες και αυτό είναι κάτι που μου έχει λείψει πολύ. Ανυπομονώ να συναντήσω ξανά τα αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά και τις συναδέλφους μου στο γραφείο, αφού αυτή την περίοδο στο Marie Claire συναντιόμασταν μόνο διαδικτυακά, μέσα από συσκέψεις με βίντεο. Μια νέα συνθήκη στην οποία φρόντισα να προσαρμόσω τόσο τις ενδυματολογικές μου επιλογές, όσο και το beauty look μου και κυρίως το χτένισμά μου, ώστε να παραμείνω κομψή, περιποιημένη και ταυτόχρονα, επαγγελματίας.

Για να το πετύχω, στράφηκα για άλλη μια φορά στη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής μου, την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (NYFW), καθώς στα shows της βρίσκω πάντοτε τα πιο θηλυκά και μοντέρνα χτενίσματα, με την υπογραφή του αποκλειστικού συνεργάτη για την περιποίηση των μαλλιών στο NYFW της Αμερικής, το TRESemmé.

Το χτένισμα που με κέρδισε θα το χαρακτήριζα παραμυθένιο. Το ανακάλυψα στο show του brand Rodarte. Πρόκειται για το “fantasy top knot“ που συνδυάζει το αιθέριο στοιχείο με μια πινελιά από vampire glamour.

Η hairstylist Odile Gilbert το δημιούργησε επιλέγοντας να χωρίσει τα μαλλιά, πιάνοντας ένα μέρος τους στην κορυφή του κεφαλιού σε μορφή κότσου και αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν επάνω στους ώμους, αφού πρώτα τους χάρισε έναν ανάλαφρο κυματισμό.

Το “fantasy top knot“ είναι αναμφίβολα το ιδανικότερο χτένισμα για κάθε γυναίκα που θέλει ένα γοητευτικό και ρομαντικό αλλά όχι χρονοβόρο λουκ. Είναι αυτό που με “έσωσε” σε όλες τις συσκέψεις εξ αποστάσεως και που χάρη στα τόσο θετικά σχόλια που έλαβα για αυτό, θα υιοθετήσω από εδώ και στο εξής, για όλα τα ραντεβού που πρόκειται να κατακλύσουν την ατζέντα μου.

Δείτε πώς μπόρεσα να το αντιγράψω εύκολα και γρήγορα στο παρακάτω βίντεο, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μου προϊόντα από το TRESemmé, που παράλληλα προσφέρουν στα μαλλιά μου την περιποίηση που χρειάζονται για να είναι υγιή και λαμπερά.

Get the TRESemmé feeling

Facebook: TRESemmeGreece Ιnstagram: tresemmegreece