Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ με το που μπαίνει ο Αύγουστος αρχίζω να αγχώνομαι για το φθινόπωρο που έρχεται, καθώς στα μάτια μου ο χρόνος μετρά αντίστροφα (με ταχείς ρυθμούς) για το τέλος του καλοκαιριού. Ειδικά μετά τον 15Αύγουστο μπαίνω σιγά σιγά σε φθινοπωρινό mood, οργανώνοντας τα σχέδιά μου για τη νέα σεζόν.

Το έχω σαν παράδοση μόλις μπαίνει ο Σεπτέμβριος να κλείνω ραντεβού στο κομμωτήριο για να ανανεώσω τα μαλλιά μου. Πρώτα απ’ όλα, πάντα τέτοια εποχή χρειάζομαι απεγνωσμένα ένα κούρεμα για να ξεφορτωθώ την ψαλίδα και μια σούπερ ενυδατική μάσκα για να δώσω και πάλι ζωή στα ταλαιπωρημένα από το αλάτι και τον ήλιο μαλλιά μου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Schipani (@shmeggsandbaconn) on

Εάν θέλετε να νιώσετε πραγματικά ανανεωμένες τη νέα σεζόν, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας. Σάς προτείνω να δοκιμάσετε το χρώμα ginger peach, το οποίο αναμένεται να είναι η top τάση για φέτος το φθινόπωρο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Schipani (@shmeggsandbaconn) on

Η συγκεκριμένη απόχρωση αποτελεί δημιουργία της colorist Megan Schipani. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που ανέβασε, έκανε στην πελάτισσά της ένα ombre με μεγάλη ποικιλία τόνων της ίδιας απόχρωσης, ξεκινώντας από μία καστανή στις ρίζες της, η οποία μεταμορφώνεται σε μανταρινί και ύστερα καταλήγει σε παστέλ ροδακινί. #obsessed