Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς κι όσα πρόκειται ακόμα να περάσουν, “Τα Φιλαράκια” θα έχουν πάντοτε μια θέση στην καρδιά όσον έζησαν την εποχή των ΄90s και ταυτίστηκαν με τους ρόλους των αγαπημένων ηθοποιών που συμμετείχαν στη σειρά.  Η διαχρονική τους αξία αποδεικνύεται με κάθε τρόπο και για αυτό οι άνθρωποι που ξέρουν καλά το παιχνίδι του marketing αποφάσισαν να κάνουν μια έκπληξη στις beauty lovers όλου του κόσμου και παράλληλα θαυμάστριες της σειράς, με τη δημιουργία μιας makeup συλλογής που είναι αφιερωμένη σε αυτήν.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια παλέτα δώδεκα σκιών, καθεμιά από τις οποίες έχει το δικό της όνομα που μόνο τυχαίο δεν είναι. Τα ονόματα που δόθηκαν στις σκιές είναι εμπνευσμένα από εμβληματικές ατάκες των πρωταγωνιστών της σειράς, όπως το “How You Doin” που χάρισαν στην μπλε σκιά και το “We Were on a Break” που χάρισαν στη μοβ απόχρωση.

Επίσης, η συλλογή περιλαμβάνει και μια σειρά από τέσσερα πινέλα μακιγιάζ (ένα για πούδρα, ένα για τη γωνία των ματιών, ένα για το κινητό βλέφαρο κι ένα πινέλο για blending), σε μια μαύρη, στρογγυλή συσκευασία με το λογότυπο του Central Perk και τη λέξη FRIENDS.

H συναρπαστική αυτή makeup collection κυκλοφορεί στην Αμερική αλλά είναι διαθέσιμη και online για να μπορέσεις να την αποκτήσεις αν είσαι φανατική θαυμάστρια.