Ενα ακόμη ταλέντο του φαίνεται πως αποκάλυψε ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber. Το concept του νέου επεισοδίου του The Biebers on Watch, τον ήθελε σε ρόλο μακιγιέρ για χάρη της  συζύγου του, Hailey Bieber.

Μην έχοντας καμία ιδέα για τα προϊόντα μακιγιάζ, ο Justin Bieber την ρωτά από πού πρέπει να αρχίσει και η Hailey του ζητά να βρει μόνος του ποιο είναι το πρώτο προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιήσει ως βάση. Τότε ο σταρ απαντά το “foundation” εκπλήσσοντας ευχάριστα τόσο την ίδια, όσο φυσικά και τις θαυμάστριες του. Η Hailey του εξηγεί τη σωστή τεχνική για την εφαρμογή και τότε το μακιγιάζ από τα χέρια του συζύγου της ξεκινά.

“Θέλω να σε κάνω να δείχνεις πραγματικά όμορφη”, της λέει με τρυφερότητα καθώς συνεχίζει με το concealer, το  cream bronzer και το blush.

Ο Justin Bieber, ο οποίος στο βίντεο παραδέχεται ότι δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά στη ζωή του, αφού χρησιμοποιήσει όλα τα προϊόντα που του προτείνει με τη σειρά η Hailey και πάντοτε προσεκτικά και με την καθοδήγησή της, φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη διαδικασία. Είναι πολύ γλυκός μαζί της και δεν διστάζει να της προτείνει ένα κραγιόν με απαλό ροζ χρώμα, το οποίο του αρέσει περισσότερο. Καθώς απλώνει το κραγιόν στα χείλη της, λέει χαρακτηριστικά: “Αυτό είναι που ξεχωρίζει τους άντρες, από τα αγόρια”.

Στο τέλος, η Hailey παίρνει ένα καθρεφτάκι για να δει το αποτέλεσμα, το οποίο είναι τόσο εντυπωσιακό που ενθουσίασε και την ίδια. Ο Justin Bieber πέτυχε ένα άκρως φυσικό makeup look – την απόλυτη τάση για άλλη μια σεζόν – με τόση λάμψη, όση χρειάζεται ώστε να μην δείχνει υπερβολική στο πρόσωπο της Hailey.

Εγκρίνουμε!