Από τη μια υπάρχει το μακιγιάζ και οι άπειρες τάσεις που υπόσχονται να βελτιώσουν τις εμφανίσεις σου. Από την άλλη υπάρχουν τα μαλλιά και το χτένισμα που θα συμπληρώσει το look σου, όμως τις περισσότερες φορές που έχεις δοκιμάσει να δημιουργήσεις μόνη σου ένα hairstyle, παρόμοιο με αυτό που πετυχαίνει ο κομμωτής ή η κομμώτρια σου, είναι πιθανό να αποτυγχάνεις. Δικαιολογημένα θα έλεγα, μιας και υπάρχουν ορισμένα tips, τα οποία πρέπει να ακολουθείς πιστά κάθε φορά που κάνεις πιστολάκι, αν θέλεις να εντυπωσιάσεις.

Ο celebrity hairdresser, Jordan Garrett υποστηρίζει πως το πρώτο μυστικό για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου είναι να εφαρμόσεις ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν το οποίο θα σου εξασφαλίσει παράλληλα λείο φινίρισμα.

Δεύτερον, για να ελέγξεις τα μαλλιά και να τους χαρίσεις περισσότερο όγκο, το τρικ είναι να μην τα λούσεις πριν από το πιστολάκι. Το cool look επιτυγχάνεται και αν ψεκάσεις λίγη ποσότητα dry shampoo.

Επόμενο, σημαντικό βήμα όταν κάνεις πιστολάκι στο σπίτι είναι να τιθασεύσεις τα μαλλιά, ώστε να αποκλείσεις το φριζάρισμα. Για να το κάνεις αυτό, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς το σεσουάρ και τη βούρτσα κοντά στις ρίζες.

Τέταρτον, η διάγνωση της ποιότητας και του τύπου των μαλλιών σου είναι απαραίτητα, ώστε να γνωρίζεις ποια είναι τα πιο κατάλληλα προϊόντα τόσο για το λούσιμο όσο και για την περιποίηση. Όπως συνηθίζει να λέει, πολλές γυναίκες συχνά διαμαρτύρονται πως τα μαλλιά τους είναι flat και αυτό γιατί κάνουν χρήση προϊόντων που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below