Είτε θέλετε να κάνετε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά σας και να επιλέξετε ένα πλατινέ ξανθό χρώμα, είτε θέλετε απλώς να τα φωτίσετε λίγο, δίνοντας μια πιο προσεγμένη διάσταση στο φυσικό σας χρώμα, οι αλλαγές στα μαλλιά είναι πάντα μία δύσκολη και εξαντλητική διαδικασία. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένας από τους ωραιότερους τρόπους ανανέωσης της εξωτερικής μας εμφάνισης και ως εκ τούτου της διάθεσής σας. Και επειδή λατρεύουμε να είμαστε πάντα μπροστά από τις τάσεις ή τουλάχιστον να είμαστε οι πρώτοι που τις μοιραζόμαστε με εσάς, συγκεντρώσαμε τις 5 τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που πιστεύουμε πως θα είναι παντού φέτος.

Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα, τις βάσεις αλλά και κάθε τρόπο ζωής, είτε προτιμάτε αποχρώσεις που καλώς ή κακώς απαιτούν διαρκή συντήρηση και φρεσκαρίσματα, είτε όχι. Από το ακριβό ξανθό μέχρι το lazy καστανό, αυτά είναι τα hair colour trends που θα επικρατήσουν το 2022.

1. Ακριβό ξανθό

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερη εκπρόσωπος της τάσης, από τη μοναδική Paris Hilton. Αυτό το παγωμένο ξανθό θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, με τις ανταύγειες και την προσεγμένη βάση του να δημιουργούν ένα ονειρικό αποτέλεσμα.

2. Curlights

To 2022 είναι η χρονιά που οι ανταύγειες στα σγουρά μαλλιά θα ευδοκιμήσουν. Ακόμη κι αν οι ανταύγειες απειλούν τις τονισμένες μπούκλες και το φυσικό τους αποτέλεσμα, και τα δύο μπορούν να επιτευχθούν αν αντιμετωπιστούν με την απαραίτητη προσοχή.

3. Midnight καστανό

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Τα σχεδόν μαύρα μαλλιά της Megan Fox, πάντα έκαναν τεράστια επιτυχία και προκαλούσαν έκπληξη αφού σε ορισμένα φώτα φαίνονται μαύρα και σε ορισμένα καστανά. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις σκούρες αποχρώσεις αλλά δεν θέλουν να δεσμευτούν για παράδειγμα με μια εντελώς μαύρη απόχρωση.

4. Απόχρωση της καραμέλας

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jan-Marie Lozada (@colorbyjanmarie)

To 2022 είναι all about warm tones γι’αυτό και η έξυπνη επιλογή της απόχρωσης της καραμέλας θα υιοθετηθεί από πολλές, δίνοντας μια πλούσια αίσθηση και περισσότερη διάσταση στα μαλλιά.

5. Απαλό καστανό

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell)

Αυτός ο απαλός τόνος καστανού, είναι ιδανικός για όλες όσες έχουν μια γλυκιά μελαχρινή απόχρωση στα φυσικά μαλλιά τους. Ακόμη, τα μαλλιά παρουσιάζονται με μεγαλύτερη κίνηση λόγω των διαφορετικών τόνων που τα χρωματίζουν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below