Όταν μιλάμε για τάσεις στα μαλλιά και τα χτενίσματα, τίποτα δεν είναι ακριβώς «εκτός» μόδας. Ωστόσο, υπάρχουν τάσεις που έρχονται και φεύγουν – ειδικά όταν πρόκειται για το χρώμα των μαλλιών. Η νέα σεζόν φέρνει νέες τάσεις και τρόπους για να βάψετε και να τονίσετε τα μαλλιά σας και εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας αποχρώσεις για εκθαμβωτικές εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.

Είτε αποφασίσετε να δοκιμάσετε ένα νέο look στο σπίτι είτε στο κομμωτήριο, σας παραθέτουμε κάποια φρέσκα και αγαπημένα trends για να εμπνευστείτε.

Golden caramel highlights

Φυσικά η Jennifer Aniston και τα θρυλικά πλέον μαλλιά της, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα. Οι χρυσαφένιες ανταύγειες της δίνουν μια λάμψη στο πρόσωπο, δημιουργώντας ένα σχεδόν ηλιοκαμμένο αλλά ταυτόχρονα υγιές look. Συνήθως κολακεύει και προτιμάται από θερμότερους τύπους δέρματος.

SplashNews.com

Chocolate cherry

Η απόχρωση αυτή επιτυγχάνεται σε μαλλιά με πλούσιο καφέ ως χρώμα «φόντου», προσθέτοντας θερμές ανταύγειες με κόκκινους συνήθως υποτόνους (μπορντό, κοκκινό του χαλκού ακόμη και ροζ –  κόκκινο). Είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που αναδεικνύει τέλεια το style icon (και τώρα hair icon), Zendaya, ενώ μπορεί να επιτευχθεί με την τεχνική του Balayage ή με ανταύγειες. Ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα πλούσιο καστανό με κόκκινες πινελιές που θα ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας και ευχόμαστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει την επιλογή σας.

GETTY IMAGES

Platinum Blonde

Ίσως από τις πιο δραματικές και τολμηρές επιλογές hairstyling. Εάν έχετε φυσικά σκούρα μαλλιά, το ξάνοιγμα τους επιτυγχάνεται με την μέθοδο της διπλής επεξεργασίας. Το πρώτο βήμα είναι η εφαρμογή lightener για την μεταμόρφωση του μαλλιού σε ανοιχτό κιτρινωπό χρώμα και το δεύτερο βήμα η τοποθέτηση gloss και toner, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον τόνο και την απόχρωση της ακατέργαστης λευκαντικής ουσίας.

SplashNews.com

“Playground” highlights

Αυτές οι ανοιχτόχρωμες μελί ανταύγειες προσθέτουν μια διακριτική αντίθεση στα πιο σκούρα χρώματα μαλλιών. Πριν επισκεφτείτε το κομμωτήριο, δώστε στα μαλλιά σας μία επιπλέον δόση περιποίησης. Σκεφτείτε το σαν να πλένετε τα δόντια σας πριν τον οδοντίατρο, όσο καλύτερη η προεργασία τόσο καλύτερο και το αποτέλεσμα.

SplashNews.com

Ξανθό της άμμου

Πολλές γυναίκες με ξανθά μαλλιά, φυσικά ή μη, αμφιταλαντεύονται μεταξύ ξανθού ή άλλου, πιο σκούρου χρώματος. Ξέρουμε επίσης πως το δίλημμα αυτό δεν οδηγεί πάντα σε καλό και ενδέχεται να επιφέρει μεγάλη απογοήτευση. Το ξανθό της άμμου είναι η καλύτερη επιλογή αν βρίσκεστε και εσείς σε τέτοιο δίλημμα. Φαίνεται πιο σκούρο και με μεγαλύτερη διάσταση απ’ ότι ένα ανοιχτό ξανθό, δίνοντάς όμως τη δυνατότητα επαναφοράς του μαλλιού σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση, όταν και εφόσον το επιθυμείτε ξανά.

SplashNews.com

Βαθύ καστανό

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιγράψετε την διαχρονικά κομψή αυτή απόχρωση, η οποία επιτυγχάνεται με μία απλή διαδικασία βαφής μαλλιών και χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί ξάνοιγμα ή κάποια άλλη επιβαρυντική για την τρίχα, τεχνική. Είναι ένα πλούσιο και βαθύ χρώμα που παραμένει φρέσκο και τολμηρό ακόμη και για το νέο έτος.

 

GETTY IMAGES
Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below