Η φθορά των μαλλιών μπορεί να συμβεί όταν δεν τα ενυδατώνετε σωστά, βουρτσίζετε άγρια, κάνετε χημικές θεραπείες στα μαλλιά σας, δεν χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο των μαλλιών μας και όταν τα εκθέτουμε στους φυσικούς παθογόνους παράγοντες (μόλυνση περιβάλλοντος, ακτινοβολία UV). Όλα αυτά κάνουν τα μαλλιά εξαιρετικά πορώδη και επιρρεπή σε σχισίματα και σπασίματα. Ας δούμε πως μπορείτε να περιποιηθείτε τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά:

1..Λούστε τα μαλλιά ανάλογα με τον τύπο μαλλιών: Εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, λουστείτε καθημερινά, εάν έχετε ξηρά μαλλιά λόγω ηλικίας ή χημικών θεραπειών, θα πρέπει να τα λούζετε λιγότερο συχνά.

2. Χρησιμοποιήστε σωστά το σαμπουάν: Εφαρμόστε το σαμπουάν κυρίως στο τριχωτό της κεφαλής και όχι στα μαλλιά.

3. Τα μαλακτικά (conditioners) περιέχουν λιπαντικές και αντιστατικές ουσίες. Εφαρμόστε καθημερινά το conditioner μαλλιών στις άκρες των μαλλιών σας και αποφύγετε το τριχωτό της κεφαλής.

4. Η βαθιά περιποίηση επιτρέπει στα μαλλιά σας να διατηρούν την υγρασία τους και τα ενδυναμώνει.

5. Οι κρέμες και τα σπρέι προστασίας μαλλιών επικαλύπτουν και σφραγίζουν την υγρασία σε κάθε στέλεχος της τρίχας.

6. Η θερμότητα και η υπεριώδης ακτινοβολία μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας. Ο ήλιος μπορεί μειώνει την πρωτεΐνη και τη δύναμη της τρίχας κάνοντας τα μαλλιά σας αδύναμα, ξηρά και εύθραυστα. Αν περνάτε χρόνο στον ήλιο, πρέπει να φοράτε καπέλο ή να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία.

7. Προστατέψτε τα μαλλιά από χημικές ουσίες και σκληρές ουσίες: Χρησιμοποιείστε σκουφάκι κολύμβησης όταν κολυμπάτε για να προστατεύετε τα μαλλιά από το χλώριο.

8. Τακτικό κούρεμα για να φεύγουν οι σπασμένες ή σχισμένες άκρες και τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν σωστά.

9. Επιλέξτε προσεκτικά τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σας.

Η σειρά Absolut Repair της L’Oréal Professionnel, εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA + ΠΡΩΤΕΪΝΗ στοχεύει σε κάθε σημείο των μαλλιών, ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησής του. Μειώνει τη φθορά στην επιφάνεια της τρίχας κατά 77% και προσφέρει 7x περισσότερη λάμψη. Η ολοκληρωμένη φροντίδα περιποίησης με προϊόντα μαλλιών της σειράς Absolut Repair (σαμπουάν, μάσκα, conditioner μαλλιών, σπρέι περιποίησης) χαρίζει εντατική αναδόμηση μαλλιών και παράλληλα περιποιείται την τρίχα.

Η σειρά Pro Longer με το FILLER-A100, μία πατενταρισμένη τεχνολογία της L’Oréal Professionnel Paris, διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας ενισχύοντας την πυκνότητα μαλλιών και προσφέροντας αναδόμηση μαλλιών. Η ολοκληρωμένη φροντίδα περιποίησης με προϊόντα μαλλιών της σειράς Pro Longer (σαμπουάν, μάσκα, conditioner μαλλιών, κρέμα επανόρθωσης, αμπούλες) προσφέρει ενδυνάμωση και λάμψη στα μήκη, αλλά και μεγαλύτερη πυκνότητα μακράς διάρκειας στις άκρες.

Η σειρά Metal Detox της L’Oréal Professionnel Paris, με την πατενταρισμένη τεχνολογία και το μόριο της Γλυκοαμίνης που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και αποτοξινώνει τα μαλλιά. Η ολοκληρωμένη φροντίδα περιποίησης με προϊόντα μαλλιών της σειράς Metal Detox (σαμπουάν, μάσκα, conditioner μαλλιών, κρέμα προστασίας, σπρέι περιποίησης) εγγυάται επαγγελματικό αποτέλεσμα στη βαφή, στο Βalayage και στο ξάνοιγμα για έως και 87% λιγότερο σπάσιμο και 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών της κάθε σειράς της L’Oréal Professionnel Paris, θα προστατεύσετε τα μαλλιά σας και θα έχετε πάντα μαλλιά όμορφα και υγιή. Τώρα ξέρετε πώς να φροντίζετε σωστά τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below