Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που έχεις να πας κάπου και δεν προλαβαίνεις να επισκεφθείς το κομμωτήριο. Άγχος. Πως θα είσαι περιποιημένη; Και επειδή δεν πιάνουν όλων των γυναικών τα χέρια σε βαθμό που να φτιάξουν τα μαλλιά τους σαν επαγγελματίες, πρέπει να υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές. Τις έχουμε!

Με δυο χτενίσματα τα οποία είναι διαχρονικά, κομψά και εύκολα να γίνουν, αυτές οι περιπτώσεις θα πάψουν να αποτελούν πρόβλημα. Ποια είναι λοιπόν αυτά; Η ψηλή αλογοουρά και το χαμηλό σινιόν. Μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα, γρήγορα σε όλους τους τύπους μαλλιών – αρκεί να έχουν το κατάλληλο μήκος-, ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και σε κάθε περίπτωση. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι χτενίσματα μπαλαντέρ.

Για την ψηλή αλογοουρά, απλά χτενίστε καλά τα μαλλιά, τραβήξτε τα πίσω και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι στο χρώμα τους. Για να το καλύψετε, πιάστε μια τούφα μαλλιών και γυρίστε τη γύρω από την κοτσίδα στερεώνοντάς τη με ένα κρυφό τσιμπιδάκι και πάλι στο χρώμα των μαλλιών σας.

Για το χαμηλό σινιόν, θα μπορούσατε να το φτιάξετε πολύ στυλάτο με τη βοήθεια από ένα μπομπάρι στο χρώμα των μαλλιών σας. Πιάνετε τα μαλλιά μια χαμηλή αλογοουρά, περνάτε τα μαλλιά μέσα στο μπομπάρι, το καλύπτετε με τα μαλλιά, στερεώνετε στη βάση με ένα λαστιχάκι και τις άκρες που περισσεύουν τις γυρίζετε γύρω γύρω από το μπομπάρι για να κρύψετε το λαστιχάκι στερεώνοντάς τες και πάλι με φουρκέτες στο χρώμα των μαλλιών σας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below