Μας είχε συνηθίσει με σκούρα μαλλιά, που αναδείκνυαν το υπέροχο χρώμα των ματιών της και ταίριαζαν άψογα στην επιδερμίδα της, όμως αυτή η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, μας ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο και νομίζουμε ότι πρέπει να τη διατηρήσει για όλη τη χειμερινή σεζόν τουλάχιστον.

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν ετοίμασε μια έκπληξη για τους θαυμαστές της και πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με νάζι στο φακό, έχοντας τελειώσει τη βαφή στο κομμωτήριο και υιοθετώντας ένα χρώμα που όπως θα δεις, τη γλυκαίνει απίστευτα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η πλέον τζίντζερ – Δανάη εμπιστεύτηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο για να κάνει το βήμα αυτό.

View this post on Instagram

‼️ N̥e̥w̥ h̥ḁi̥r̥• D̥o̥n̥t̥ c̥ḁr̥e̥ • ‼️ ——— Όταν πριν από 6 χρόνια η Τούλα μου πρότεινε το τζίντζερ είχα πάθει πανικό. Το είχαμε κάνει,είχε βγει τέλειο αλλά μετά για μια παράσταση έπρεπε να τα σκουρύνω! Να που…ξαναγύρισα 😉 Και ενώ με τοοοσες αλλαγές έπρεπε να μην έχω μαλλιά,ευτυχώς έχω το καλύτερο κομμωτηριο όποτε δεν φοβάμαι τίποτα ♥️ @a.adamantidis ♥️ — Ευχαριστώ Τούλα♥️ ——

A post shared by 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) on

«Όταν πριν από 6 χρόνια η Τούλα μου πρότεινε το τζίντζερ είχα πάθει πανικό. Το είχαμε κάνει, είχε βγει τέλειο αλλά μετά για μια παράσταση έπρεπε να τα σκουρύνω! Να που…ξαναγύρισα  Και ενώ με τοοοσες αλλαγές έπρεπε να μην έχω μαλλιά, ευτυχώς έχω το καλύτερο κομμωτήριο όποτε δεν φοβάμαι τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για ένα χρώμα «δύσκολο», όμως μπορείς να το τολμήσεις αν ο άνθρωπος που θα επιμεληθεί τα μαλλιά σου, φροντίσει να χαρίσει σε αυτά την απαραίτητη φωτεινότητα στα σημεία που χρειάζεται και αν φυσικά διαλέξει σου προτείνει το σωστό και κατάλληλο για σένα και την επιδερμίδα σου τόνο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below