Η Cara Delevingne είναι ξανθιά από τότε που την γνωρίσαμε στις αρχές της καριέρας της, μέχρι σήμερα. Αν και έχει πειραματιστεί αρκετά με τα κουρέματα που κάνει κατά καιρούς -με αποκορύφωμα το buzz cut που τόλμησε το 2017 – δεν κάνει τρομερές αλλαγές στο χρώμα τους, επιλέγοντας συνήθως ξανθές αποχρώσεις.

Αυτή τη φορά όμως, η Cara είπε αντίο στο signature ζεστό ξανθό της για χάρη ενός ανοιχτού καστανού, το οποίο ανέδειξε κάνοντας ένα shaggy κούρεμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Οι ξανθές έχουν περισσότερη πλάκα, αλλά οι καστανές…” έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram, παρουσιάζοντας το νέο της look.

Για την αλλαγή αυτή εμπιστεύθηκε την celebrity hairstylist Mara Roszak, η οποία σχολίασε “Όταν δέχεσαι τηλεφώνημα από αυτό τον άνθρωπο και θέλει μία αλλαγή, κάνεις shag! Cara, αγαπώ αυτά τα μαλλιά σχεδόν όσο αγαπώ εσένα. Νέο shag κούρεμα από εμένα και νέο χρώμα από τον Jamie Levin”.

Ήδη σου έχουμε πει πως το shag κούρεμα είναι huge τάση και αυτή τη σεζόν, με πολλές διάσημες να το κάνουν στα μαλλιά τους. Διάβασε εδώ περισσότερα για αυτό και αποφάσισε αν θα είναι αυτή η επόμενη αλλαγή που θα κάνεις στα δικά σου μαλλιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below