Αν υπάρχει κάτι που μας δίνει έστω και μία μικρή αίσθηση “κανονικότητας” εν μέσω πανδημίας, είναι τα virtual ραντεβού που δίνουμε καθημερινά με συνάδελφους και φίλους. Τα video calls μπήκαν στη ζωή μας και πλέον είναι αυτά που μας επιτρέπουν να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα έστω και διαδικτυακά. Ποτά, φαγητό, ραντεβού, όλα πλέον γίνονται μέσω κάμερας και αν έχεις βαρεθεί να εμφανίζεσαι με – τον κατά τα άλλα αγαπημένο – κότσο στα μαλλιά, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το παρακάτω χτένισμα.

Η ιδέα ήρθε από την Chiara Ferragni, η οποία συχνά μας δίνει beauty και style inspiration. Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείς να κάνεις είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά και το μόνο που πρέπει να ξέρεις ήδη να κάνεις για να το δοκιμάσεις είναι η γαλλική πλεξίδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Πώς θα το κάνεις; Ιδανικά σε μαλλιά που δεν είναι φρεσκολουσμένα, κάνε μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι και ξεκίνησε να πλέκεις την πλευρά με τα λιγότερα. Μπορείς να κάνεις γαλλική ή dutch (ανάποδη γαλλική) πλεξίδα, αφού και οι δύο δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές. Στερέωσε την πλεξίδα με τσιμπιδάκια πίσω από το αυτί σου  ή συνέχισέ την σε όλο το μήκος των μαλλιών, σαν την Chiara, και είσαι έτοιμη!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below