Στην απίθανη περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, να σου πούμε πως το shag κούρεμα είναι huge τάση αυτό το διάστημα, με πολλές διάσημες να το κάνουν στα μαλλιά τους. Τα χαρακτηριστικά του είναι οι αφέλειες και το έντονο φιλάρισμα, το οποίο χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Πρόσφατα το είδαμε στις Kate Mara, Cara Delevingne και Billie Eilish και τώρα ήρθε η σειρά της Elizabeth Olsen να ανανεώσει το look της, επιλέγοντάς το. Μόνο που η μικρότερη από τις αδερφές Olsen, έβαψε ταυτόχρονα τα μαλλιά της σκούρα καστανά, κάνοντας την αλλαγή ακόμα πιο δραματική.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το shag ήταν μάλιστα ανάμεσα στα τέσσερα hair trends που προέβλεψε ο Chris Appleton (ο hairstylist που συχνά επιμελείται τα hair looks και τις αλλαγές στα μαλλιά των αδελφών Kardashian, της Jennifer Lopez και πολλών ακόμα διάσημων γυναικών) πως θα είναι huge κατά τη διάρκεια του 2021 και, όπως φαίνεται, έπεσε μέσα.

Αν σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις shag, ζήτησε από τον κομμωτή σου να κάνει πολλά layers στα μαλλιά σου, αλλά φρόντισε να μην ξεκινάνε πάνω από το ύψος των αυτιών. Στα θετικά του κουρέματος αυτού “κράτησε” το γεγονός πως δείχνει stylish και κολακεύει κάθε τύπο μαλλιών, από τα ολόισια μέχρι τα πολύ σγουρά. Δες εδώ κι άλλες διάσημες που έχουν τολμήσει το shag και πάρε έμπνευση για το επόμενό σου κούρεμα.