Και ενώ η κακοκαιρία Μπάρμπαρα δεν ήταν τόσο δυνατή όσο περιμέναμε, δεν χωρά αμφιβολία πως το κρύο είναι τσουχτερό και το χιονόνερο αποτελεί μία σταθερά αυτές τις ημέρες. Εκτός από τα χοντρά πλεκτά και μπουφάν μας, τις δερμάτινες μπότες και τα κασκόλ μας, οι ημέρες απαιτούν και κάποιο σκουφάκι ή καπέλο για να μείνουμε ζεστές και να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από το χιόνι.

Αν και στη χώρα μας τα καπέλα δεν συνηθίζονται τόσο όσο στο εξωτερικό, οι καιρικές συνθήκες αυτή τη στιγμή μας δίνουν την τέλεια ευκαιρία να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πλεξίδες, χαμηλές κοτσίδες, bubble ponytails ή απλά κάτω λιτά, ότι χτένισμα κι αν επιλέξετε να κάνετε, ένα καπέλο/σκουφάκι θα το προστατεύσει και ταυτόχρονα θα διατηρήσει το κεφάλι σας ζεστό. Το μόνο που θέλετε να αποφύγετε είναι οι ψηλές κοτσίδες, εκτός φυσικά κι αν έχετε ένα κομμάτι που επιτρέπει στην κοτσίδα να βγαίνει από την κορυφή.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς 30 φωτογραφίες με πολλές διαφορετικές ιδέες για να ενσωματώσετε ένα καπέλο, μπερέ ή σκουφάκι στις εμφανίσεις σας.

Φωτογραφίες: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below