Ένα από τα signature χαρακτηριστικά της Sarah Hyland είναι τα μακριά, σκούρα καστανά μαλλιά της. Αν και συχνά πειραματίζεται με τα χτενίσματα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της -άλλοτε τη βλέπουμε με πολύ σγουρά και άλλοτε με ολόισια μαλλιά-, οι αποχρώσεις που τα βάφει είναι σχεδόν πάντα καστανές.

Μέχρι τώρα, γιατί η ηθοποιός μόλις έκανε μία μεγάλη αλλαγή, λέγοντας ναι στην τάση των κόκκινων μαλλιών, που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα στο Instagram και στο pinterest.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η ίδια εμπιστεύτηκε το Nine Zero One κομμωτήριο που επισκέπτονται πολλές ακόμα διάσημες του Hollywood και αφέθηκε στα χέρια της colorist Nikki Lee, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως η Sarah ήθελε καιρό αυτή την αλλαγή. «Κάναμε μία copper απόχρωση, με highlights και lowlights, όπως θα είχε μία φυσική κοκκινομάλλα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Hyland (@sarahhyland)

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις μία αλλαγή εν όψει άνοιξης, να ξέρεις πως οι copper αποχρώσεις είναι τάση και αν βρεθεί ο σωστός τόνος, σε συνεργασία με έναν επαγγελματία colorist, ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε γυναίκα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below