Αφέλειες υπάρχουν πολλές: κοντές, μακριές, ίσιες, σγουρές, ασύμμετρες, αυστηρές, πυκνές, αραιές. Αν επιλέγεις με βάση τα trends της εποχής για να κόψεις τις δικές σου, τότε σίγουρα γνωρίζεις πως αυτή τη σεζόν οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να κάνουν curtain bangs, aka τις αφέλειες που χωρίζουν στη μέση σαν “κουρτινάκια” και συνήθως ξεκινούν από το ύψος των ματιών. Τις έχουμε δει σε πάρα πολλές διάσημες, με τις περισσότερες μάλιστα να τις συνδυάζουν με το κούρεμα shag στα υπόλοιπα μαλλιά τους.

Πριν πάρεις την απόφαση να κάνεις κι εσύ curtain bangs όμως, δώσε προσοχή γιατί σου έχουμε νέα: ένα άλλο είδος αφελειών έρχεται δυναμικά για να πάρει τη θέση τους.

Ακούν στο όνομα wafty bangs και έρχονται στο σήμερα κατευθείαν από τη δεκαετία του 1970. Διάσημες τις έκανε η Farrah Fawcett και στη συνέχεια τις λάνσαραν κι άλλες σταρ της εποχής, όπως η Goldie Hawn.

Hulton Archive/Getty Images

Είναι bouncy, γυρίζουν προς τα έξω και είναι ανάλαφρες, άρα και ιδανικές για την άνοιξη που έρχεται. Όπως και οι curtain bangs, έτσι και αυτές χωρίζουν στη μέση, αλλά για να πετύχεις το χαρακτηριστικό στιλ τους θα πρέπει να τους δώσεις όγκο.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη αφέλειες, μπορείς να δοκιμάσεις το wafty look χρησιμοποιώντας μία στρογγυλή βούρτσα. Αν πάλι δεν έχεις και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο στιλ, ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα layered look στις αφέλειές σου, που θα κάνει το αποτέλεσμα να θυμίζει 70s.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below