Τα πλούσια, μακριά μαλλιά της αποτελούν ένα από τα πιο “δυνατά” στοιχεία της εμφάνισής της. Είτε ίσια είτε wavy, όλα τα χτενίσματα τα οποία έχουν δημιουργήσει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καταξιωμένοι hairstylists είναι πάντοτε αξιοζήλευτα. Ποιος θα το φανταζόταν όμως, ότι το διάσημο μοντέλο, θα έπαιρνε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή στο look της, η οποία είναι τόσο εκπληκτική που προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στους σχεδόν 500.000 χιλιάδες followers στο Instagram.

Η κριτής του GNTM δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με πολύ κοντά μαλλιά και αφέλειες, με το απόλυτο κοντό καρέ κούρεμα θα έλεγε κανείς. Αυτό το τόσο cool look της πηγαίνει αναμφίβολα πολύ, αλλά πέρα από αυτό, την κάνει ολόιδια με την Tokio του La Casa de Papel!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

“I see spring blooming from my window but can’t go out.. not yet? #wecandothis”, δηλαδή “βλέπω την άνοιξη να ανθίζει μέσα από το παράθυρό μου αλλά δεν μπορώ να βγω έξω, ακόμα. Θα τα καταφέρουμε”.

Το μοντέλο δεν εξήγησε αν πρόκειται για αλλαγή για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφησης ή αν όντως τόλμησε ένα τέτοιο κούρεμα την περίοδο που μένουμε σπίτι, παρόλα αυτά αυτό το καρέ κούρεμα αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά της.

Το ψεύτικο καρέ  γνωστό και ως faux bob, έχει πρωταγωνιστήσει σε fashion shows αλλά και στο κόκκινο χαλί, αφού έχουμε δει να το υιοθετούν celebrities, όπως η Amber Heard, η Jessica Chastain, η Kerry Washington και πολλές άλλες.

Actress Amber Heard attends the 73rd Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California. Getty Images

Μπορείς κι εσύ να το δοκιμάσεις και να πειραματιστείς με την εικόνα σου, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και χρησιμοποιώντας μόνο μερικά τσιμπιδάκια.

Φέρε όλα τα μαλλιά σου πίσω και πιάσε τα σε ένα χαμηλό ponytail.

Χρησιμοποίησε ένα μικρό διάφανο λαστιχάκι και στερέωσέ το μερικά εκατοστά πιο πάνω από τις άκρες των μαλλιών σου.

Φέρε προς τα μέσα και τύλιξε τις άκρες των μαλλιών σου.

Στερέωσε χρησιμοποιώντας πολλά τσιμπιδάκια και φουρκέτες στη μέσα πλευρά.

Ψέκασε με λακ για ένα πιο σταθερό το αποτέλεσμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below