Το 2012 κέρδισε τον τίτλο της πιο sexy γυναίκας της χρονιάς σύμφωνα με δημοψήφισμα του ανδρικού περιοδικού Esquire, όμως η ηθοποιός από την Ουκρανία δεν έχει σταματήσει ποτέ να βρίσκεται στις λίστες με τις πιο γοητευτικές γυναίκες του Hollywood. Η 36χρονη σήμερα Mila Kunis συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις, χωρίς να γίνεται προκλητική και χωρίς να υπερβάλει με την εικόνα της ή να κάνει αλλαγές σε αυτήν.

Ένα από αυτά τα στοιχεία στα οποία παρέμενε πιστή ήταν για παράδειγμα το χρώμα των μαλλιών της. Η Mila Kunis μας είχε συνηθίσει να εμφανίζεται πάντοτε με σκούρο χρώμα στα μαλλιά, τα οποία επιπροσθέτως ήθελε να είναι μακριά, ενώ signature χτένισμά της ήταν το wavy look. Ο λόγος που παρέμενε σταθερή σε αυτό; Η μίνιμαλ αισθητική της είχε στόχο να αναδείξει τα φυσικά της χαρακτηριστικά, τα οποία συνδυάζουν την αθωότητα με το sexiness.

Παρόλα αυτά, με τη νέα χρονιά και με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας Four Good Days, η διάσημη ηθοποιός αφέθηκε στα ταλαντούχα χέρια του hairstylist Chad Wood, ο οποίος αποφάσισε να φωτίσει το πρόσωπό της μέσα από μια αλλαγή στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, ο hairstylist Chad Wood διάλεξε ένα πιο ανοιχτό, φυσικό καφέ χρώμα το οποίο ταίριαξε άψογα με πινελιές από λαμπερό μελί- χρυσό χρώμα, οι οποίες μοιάζουν κι αυτές τόσο φυσικές, λες και έχουν απλώς τα μαλλιά ανοίξει από τον ήλιο.

View this post on Instagram

Morning Sundance! #milakunis Fresh 💇🏽‍♀️ #hair @chadwoodhair #makeup @muatraceylevy

A post shared by Chad (@chadwoodhair) on

Το συγκεκριμένο look θυμίζει πολύ αυτό της Δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton, η οποία αν και δεν έχει κάνει ποτέ ακραίες αλλαγές στα μαλλιά της, εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο του 2019 με ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας.