Με όλα όσα θεωρούνται top trends αυτή τη σεζόν στο χώρο της ομορφιάς, από τα ογκώδη scrunchies, τα κλάμερ και τα headbands, είναι λογικό συχνά να αισθάνεσαι ότι δεν ζεις στο 2020, αλλά πως έχεις γυρίσει το χρόνο πίσω στα ’90s και τα early ’00s. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, παίζουν και οι celebrities που είναι από τις πρώτες γυναίκες οι οποίες υιοθετούν αυτά τα trends και γίνονται αμέσως πηγή έμπνευσης για μια αλλαγή στην εμφάνιση. Αυτή τη φορά, εστιάζουμε στο νέο χρώμα στα μαλλιά της ηθοποιού Bella Thorne, που η οποία το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με αρκετά teen look.

Η Bella Thorne είπε λοιπόν “αντίο” στις ανταύγειες που είχε σε πράσινο χρώμα και τις αντικατέστησε με φαρδιές ξανθές ανταύγειες, υιοθετώντας έτσι τα λεγόμενα chunky highlights, τα οποία και αυτά έχουν κάνει δυναμικό comeback φέτος.

View this post on Instagram

New hair, thoughts?? 🙌🤔 E girl ???

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για τη γυναίκα που έχει πολύ σκούρα μαλλιά και θέλει να τα “φωτίσει”, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο τόνος ξανθού θα πρέπει να είναι πολύ ανοιχτός.

Μια από τις πρώτες celebrities που είδαμε να αλλάζει τα μαλλιά της και να πειραματίζεται με τα chunky highlights είναι η Kim Kardashian, ενώ σειρά πήρε και η Jennifer Lopez, η οποία στα μέσα Μαρτίου αφέθηκε στα χέρια του Chris Appleton, που δημιούργησε για εκείνην ανοιχτά highlights στο χρώμα της καραμέλας, συνδυασμένα με μια ανοιχτή, καστανή βάση, δίνοντας στην σταρ ένα εκπληκτικό “cinnamon spice” haircolor.