Φαίνεται πως ο αέρας ανανέωσης της άνοιξης έχει φυσήξει και στο Hollywood, με τις διάσημες να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους η μία μετά την άλλη και να μας δίνουν έμπνευση. Η τελευταία celebrity που έκατσε στην καρέκλα του κομμωτηρίου και τόλμησε μία μεγάλη αλλαγή στο look της είναι η Selena Gomez, η οποία έγινε ξανθιά.

Και όταν λέμε ξανθιά, εννοούμε κατάξανθη, έναν πολύ ανοιχτό ξανθό τόνο που είναι αρκετά δύσκολος να επιτευχθεί αν η βάση των μαλλιών είναι σκούρα, όπως ήταν της Selena. Η ίδια πάντως είχε τολμήσει το ξανθό ξανά πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, αλλά από τότε μέχρι σήμερα έμενε πιστή στο πολύ σκούρο καστανό χρώμα, που είναι πολύ κοντά στο φυσικό της. 

Οι hair colorists που επιμελήθηκαν το νέο look της, Nikki Lee και Riawna Capri από το Nine Zero One κομμωτήριο, αποκάλυψαν πως χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν 200 αλουμινόχαρτα και η όλη διαδικασία τους πήρε 8 ώρες. «Βάφουμε τα μαλλιά της Selena εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Συνήθως το διατηρεί αρκετά φυσικό, αλλά αυτή τη φορά ήθελε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή. Ο χρόνος και η προσπάθεια άξιζαν σίγουρα», δήλωσε η Riwana.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Πώς σου φαίνεται το νέο look της Selena;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below