Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο καραντίνας, μέσα στην στασιμότητα ήρθε επιτέλους η ώρα των αλλαγών. Η έξοδος στον έξω κόσμο συνδέεται άμεσα με την ανάγκη της περιποίησης και της φροντίδας της εξωτερικής μας εμφάνισης.

Στην πρώτη γραμμή μπαίνουν τα μαλλιά μας, τα οποία χρήζουν άμεσης ανανέωσης και δημιουργικής παρέμβασης από τα χέρια του κομμωτή μας. Το καλοκαιράκι ούτως ή άλλως ευνοεί τις αλλαγές και μέσα στο ανάλαφρο κλίμα του, μας προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δοκιμάσουμε πλήθος νέων look και να παίξουμε με την εμφάνισή μας.

Δεδομένου του εγκλεισμού που όλοι βιώσαμε πλήθος περσινών trends (mullets, shags, bobs) μεταπηδούν στο σήμερα και μας καλούν να τα ανακαλύψουμε! Εννοείται πως υπάρχουν και νέες προσθήκες που έρχονται να ολοκληρώσουν την γκάμα επιλογών μας, όπως το curly shag και το blunt ends κούρεμα.

Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Mullets

Το κούρεμα της punk σκηνής των 80s και όχι μόνο, κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του και μας καλεί να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο rock, edgy πλευρά του εαυτού μας. Αυτή την φορά σε μία πιο ήρεμη version που εστιάζει σε πιο κοντά μήκη και λιγότερο σοβαρά στυλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Curtain bangs

Ένας εξαιρετικός τρόπος να ενισχύσετε την λάμψη των ζυγωματικών σας, δίχως να χρησιμοποιήσετε το highlighter σας, αποτελεί το curtain bangs trend που μεσουρανεί στις επιλογές πολλών διασήμων του Hollywood όπως η Jennifer Lopez και η Anne Hathaway. Αποτελούν την ιδανική επιλογή αν θες μία αλλαγή που δεν θα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση, προσφέροντας σου την ανανέωση που χρειάζεσαι με τον πιο carefree τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Curtain Bangs (@curtainbangs)

Blunt ends

Αν είσαι λάτρης της συμμετρίας και έχεις ίσια, στιλπνά μαλλιά αποτελείς την ιδανική υποψήφια για να δοκιμάσεις το look των blunt ends. Ουσιαστικά αυτό που θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου είναι ένα καθαρό, ίσιο κούρεμα που θα σου προσφέρει ένα πιο polished αποτέλεσμα.

gettyimages

Bobs

Υπάρχουν πολλές εκδοχές του bob κουρέματος και εμείς θα σου τις παρουσιάσουμε όλες! Πέρα από το κλασικό bob κούρεμα με το αυστηρά ίσιο κόψιμο, υπάρχει και η πιο ατημέλητη εκδοχή του που ταιριάζει γάντι σε σγουρά και σπαστά μαλλιά ιδανικά όταν συνδυάζεται με fringe bangs προσφέροντας περισσότερο χαρακτήρα. Τέλος, επιστρέφει από τα 00s το ασύμμετρο bob που όλοι θυμόμαστε σε idols όπως η Rihanna και θα ταιριάξει στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

gettyimages
gettyimages

Curly shag

Νέα προσθήκη στα major hair trends του καλοκαιριού αποτελεί το curly shag. Ένα πράγμα που μάθαμε μέσα στην καραντίνα είναι να αφήσουμε το φυσικό μας να λάμψει, όσες έχετε λοιπόν σγουρά μαλλιά μπορείτε να δοκιμάσετε και να παίξετε με διάφορα μήκη επιλέγοντας να αφήσετε το φυσικό σας και την υφή του να λάμψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Bell (@gypsygrandmaa)

Modern shag

Ένα χρόνο μετά από την επανεμφάνισή του, το κούρεμα που εξυμνεί το φυσικό και τα layers προσφέροντας ένα wild look που δίνει ένα ενδιαφέρον τουίστ σε κάθε εμφάνιση είναι ακόμη εδώ. Εξασφαλίζοντας main character vibes το κούρεμα των 70s έχει υιοθετηθεί από πλήθος celebrities όπως η Dua Lipa.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

gettyimages

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below