Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Hailey Bieber παραδέχτηκε πως απέχει πλέον από οποιαδήποτε τεχνική ξανοίγματος των μαλλιών, με τις χαρακτηριστικές ξανθές ανταύγειες της να αποτελούν παρελθόν. Αν και πριν την πανδημία διατηρούσε τα μαλλιά της ξανθά, πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να επικεντρωθεί στην υγεία και το μήκος των μαλλιών της, φροντίζοντάς τα περισσότερο και απέχοντας από τέτοιου είδους τεχνικές βαψίματος. Η αλλαγή αυτή δεν γίνεται αντιληπτή μέχρι να ανατρέξει κανείς σε παλιές της φωτογραφίες όπου τα μαλλιά της είναι εμφανώς πιο ανοιχτά, αν όχι τελείως ξανθά.

«Είδα τεράστια διαφορά στα μαλλιά μου από την στιγμή που σταμάτησα να τα βάφω. Δεν τα βάφω πια ξανθά και προσπαθώ να απέχω τελείως από οποιαδήποτε τέτοια τεχνική. Τα μαλλιά μου δεν έχουν υπάρξει καλύτερα» λέει χαρακτηριστικά η ίδια. Αν και το χρώμα των μαλλιών της φαίνεται να είναι πλέον φυσικό, η απόφαση της να εγκαταλείψει τις ξανθές ανταύγειες και να αφήσει τα μαλλιά της να σκουρύνουν φυσικά, ίσως μαρτυρά ποια θα είναι η επόμενη τάση στα μαλλιά, σύμφωνα με τους A- listers. Πολλοί hairstylists το αποκαλούν «ακριβό καστανό» λόγω της πλούσιας, γυαλιστερής όψης του σκούρου καστανού και μας προτείνουν να το δοκιμάσουμε.

Ενδεχομένως, ο επαναπροσδιορισμός των τάσεων που διαδραματίζεται μπροστά μας, να οφείλεται λιγότερο στα trends της εποχής και περισσότερο στον απόηχο της πανδημίας, με την τελευταία να μειώνει ή και να αποκλείει το ενδεχόμενο του ραντεβού στο κομμωτήριο τα τελευταία δύο χρόνια, αναγκάζοντας μας να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε το φυσικό χρώμα στα μαλλιά μας.

Και η Hailey δεν είναι η μόνη υποστηρικτής της τάσης αυτής. Πρόσφατα, πολλά celebrities με ξανθά μαλλιά αποφάσισαν να επιστρέψουν στα φυσικά, σκουρότερα μαλλιά τους, μεταξύ των οποίων και η Sophia Richie, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με λεζάντα “back to my roots”, δείχνοντας τα φυσικά, καστανά μαλλιά της. Ακόμη και η ανέκαθεν ξανθιά Blake Lively, σε πρόσφατη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη, φαίνεται να υποστηρίζει τέλεια το νέο καστανό της χρώμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty)

Ακόμη ένα παράδειγμα αποτελεί η ηθοποιός Dove Cameron, η οποία με τη βοήθεια του κομμωτή της Matt Rez, πέρασε κι επίσημα στο dark side, αφήνοντας πίσω της το ολόξανθο μαλλί της και υιοθετώντας μια γλυκιά και δροσερή μελαχρινή απόχρωση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)

Η νέα αυτή τάση, φαίνεται να αποτελεί στροφή προς μια λιγότερο επιμελημένη αισθητική, κάτι που μας αρέσει πολύ αφού αγκαλιάζει και προωθεί την φυσικότητα και την φρεσκάδα. Αν επιλέξετε να αφήσετε τα μαλλιά σας να σκουρύνουν φυσικά, αποφεύγοντας βαφές και λοιπές παρεμβάσεις, δείτε το ως επένδυση, αφού του χρόνου τέτοια εποχή το χρώμα και η ποιότητα των μαλλιών σας θα ανταμείψουν την συνέπεια και την υπομονή που δείξατε και θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους γύρω σας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below