Αν και στο παρελθόν έχει πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της, η Kirsten Dunst τα τελευταία χρόνια τα διατηρούσε σε ένα μεσαίο μήκος. Φαίνεται πως τώρα, με τη νέα σεζόν να έχει ξεκινήσει, πως θέλησε να ανανεωθεί και να αλλάξει look. Η ηθοποιός επέλεξε, με τη βοήθεια του celebrity hairstylist Marcus Francis, να κάνει ένα εντυπωσιακό καρέ κούρεμα μέχρι το ύψος του πηγουνιού. «Η Kirsten ήθελε μια αλλαγή και δεν είχε κόψει τα μαλλιά της εδώ και αρκετό καιρό» εξήγησε ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε πως έκοψαν περίπου 15 εκατοστά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcus Francis (@marcusrfrancis)

Το συγκεκριμένο κούρεμα, εκτός του ότι συνεχίζει να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, είναι ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά και θέλουν να δείχνουν πιο πλούσια. Τα μακριά μαλλιά είναι πιο βαριά από τα κοντά, με αποτέλεσμα να πέφτουν φλατ στην πλάτη σας. Το νέο κούρεμα θα διώξει επίσης τυχόν ψαλίδα ή σπασίματα των μαλλιών στα τελειώματα, οπότε θα δείξουν απευθείας πιο υγιή και γεμάτα.

Αν θέλετε να πάρετε κι άλλη έμπνευση πριν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο, εδώ θα βρείτε άπλετη, με 22 εκδοχές του καρέ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below