Η Kylie Jenner καταφέρνει συχνά να μας απασχολεί σε αυτήν εδώ τη στήλη, όχι μόνο με τα προϊόντα των brands της Kylie Cosmetics και Kylie Skin by Kylie Jenner, αλλά και με τις beauty επιλογές που κάνει η ίδια για να αναβαθμίσει το look της.

Εκτός από τα μαλλιά της, το χρώμα των οποίων αλλάζει συχνά, η Kylie Jenner φροντίζει να εντυπωσιάζει διαρκώς με το μανικιούρ της. Όχι τόσο με το σχήμα και το μήκος των νυχιών της, αφού αυτό είναι too much για να είναι σικ, αλλά με το nail art και τα χρώματα που επιλέγει.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram, η 23χρονη επιχειρηματίας, παρουσίασε στις θαυμάστριες της το «φρέσκο» μανικιούρ της, το οποίο δημιούργησε για χάρη της ο Celebrity Nail Artist, Chaun Legend χρησιμοποιώντας ένα χρώμα που είναι σκέτος πειρασμός: το καφέ της σοκολάτας γάλακτος.

«Έπρεπε να κάνω αυτά τα νύχια για μία φωτογράφιση. Κάπως μου αρέσουν, ίσως τα κρατήσω», έγραψε στη λεζάντα του post η Kylie Jenner.

Το χρώμα αυτό είναι μια πολύ όμορφη επιλογή για να μπεις σε φθινοπωρινό mood και παρακάτω θα βρεις τρία βερνίκια με τα οποία μπορείς να αντιγράψεις αυτό το nail look.

INFINITE SHINE MUSE OF MILAN COLLECTION MY ITALIAN IS A LITTLE RUSTY, OPI

EXPRESSIE 70 COLD BREW CREW, ESSIE

DIOR VERNIS WILD EARTH, DIOR

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below