Μπορεί να μας ενθουσίασε με την έναρξη της δικής της σειράς ομορφιάς και την κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, με τίτλο Chromatica, ωστόσο το ανήσυχο πνεύμα της Lady Gaga δεν σταματά εδώ. Η διάσημη τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία καμπάνια αρωμάτων Valentino Beauty, αφού ο ιταλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε επίσημα πως εκείνη είναι το πρόσωπο του “Voce Viva”, ένα νέο άρωμα που ονειρεύτηκε ο δημιουργός του Valentino Pierpaolo Piccioli.

«Η φωνή μιας γενιάς. Ένα σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Ο οίκος Valentino με ενθουσιασμό καλωσορίζει την Lady Gaga ως πρόσωπο του Valentino Voce Viva, του νέου αρώματος για μια γενιά χωρίς όρια», γράφει στη λεζάντα του πρώτου post του οίκου στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

«Η Lady Gaga σημαίνει ελευθερία, αυτογνωσία, καθαρή καρδιά» τονίζει ο Pierpaolo Piccioli, διευθυντής δημιουργικού του Valentino.

«Η συμμετοχή της σε αυτήν την εκστρατεία ανυψώνει τη συμβολική δύναμη του πρότζεκτ στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι το είδωλο μιας γενιάς. Το μήνυμα της ελευθερίας, του πάθους για την τέχνη, της αυτογνωσίας και της ισότητας είναι το ίδιο με το οποίο υποστηρίζει η κοινότητα Valentino» επισημαίνεται.

Φυσικά ανυπομονούμε να δούμε την καμπάνια!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below