Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια, η Rosie Huntington Whiteley ασχολείται πολύ έντονα με το χώρο της ομορφιάς. Έχει «υιοθετήσει» μια μίνιμαλ προσέγγιση που χαρακτηρίζει τις beauty επιλογές της, κάτι που είναι ιδιαίτερα αγαπητό από τις θαυμάστριές της.

Το supermodel έχει δημιουργήσει το website Rose Inc, μέσα από το οποίο μοιράζεται μυστικά και συμβουλές ομορφιάς, ευεξίας και καλής ζωής, ενώ φροντίζει να ενημερώνει τακτικά και το feed της στο Instagram, με posts που γίνονται πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Rosie Huntington Whiteley δείχνει το νέο της μανικιούρ. Μια επιλογή που δίχως αμφιβολία αναδεικνύει την ομορφιά των χεριών, ταιριάζει με κάθε τόνο επιδερμίδας και κάθε περίσταση και αποτελεί κλασική, διαχρονική πρόταση των nail artists.

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό γαλλικό μανικιούρ, το οποίο δημιούργησε για χάρη της η Harriet Westmoreland. Όπως μπορείς να δεις, η nail artist προτίμησε να δώσει τετράγωνο σχήμα στα νύχια της Rosie, με τις γωνίες τους να είναι στρογγυλεμένες. Όσο για τη λευκή γραμμή του γαλλικού, αυτή είναι πολύ λεπτή, ώστε να προσφέρει έτσι στα νύχια μια καθαρή, μίνιμαλ και φίνα όψη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below