Το διεθνές κέντρο πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής SYMMETRIA απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Clinic with International Expansion”, στο πλαίσιο των Medical Beauty Awards 2021.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την επιτυχημένη παρουσία της SYMMETRIA σε διεθνές επίπεδο και τη διείσδυσή της σε ξένες αγορές. Συγκεκριμένα, εκτός από τη SYMMETRIA Bahrain και τη SYMMETRIA Saudi Arabia που λειτουργούν από το 2016, η SYMMETRIA συνεργάζεται με τις διακεκριμένες κλινικές Ion-Kavouni στο Λονδίνο, Praxisklinik Urania στη Ζυρίχη, το Instituto Javier de Benito στη Βαρκελώνη, την Clinique Del Mar στην Αντίμπ, καθώς και με το Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η SYMMETRIA δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και ομορφιάς από το 2005, παρέχοντας υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Δημιουργήθηκε από το όραμα του εμπνευστή της πλαστικού χειρουργού Δρ. Νίκου Μεταξωτού, MD, PhD, με επίκεντρο κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και με τη φιλοσοφία “Minimum Intervention, Maximum Effect TM ”.

Την υγεία του προσωπικού και των επισκεπτών του διεθνούς κέντρου πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής SYMMETRIA, διασφαλίζουν τα SANITIZED PROTOCOLS, που κέρδισαν το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “SARS-CoV-2 Client Safety”, στο πλαίσιο των Medical Beauty Awards 2021.

Τα SANITIZED PROTOCOLS βασίζονται στα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας και στους κανονισμούς υγιεινής που ισχύουν λόγω κορωνοϊού. Πρόκειται για μία νόρμα σχεδιασμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο τα αισθητικής ιατρικής, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του πλαστικού χειρουργού Δρ. Νίκου Μεταξωτού, MD, PhD σε συνεργασία με τους πλαστικούς χειρουργούς Angelica Kavouni-Ion (Αγγλία), Henry Delmar (Γαλλία) και Georges Stergiou (Ελβετία).

Τα SANITIZED PROTOCOLS εφαρμόζονται, επίσης, στην κλινική Ion – Kavouni στο Λονδίνο, στην Clinique Del Mar στην Αντίμπ, στην Praxisklinik Urania AG στη Ζυρίχη, στη SYMMETRIA Bahrain και στα Divani Collection Hotels.

Τα Medical Beauty Awards έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτομίες στον τομέα της σύγχρονης ιατρικής αισθητικής. Η κατηγορία “SARS- CoV-2 Client Safety” αφορά σε πρωτόκολλα και υγειονομικές διαδικασίες που εφαρμόζονται από τις κλινικές σχετικά με την προστασία των πελατών και των επισκεπτών από τον SARS-CoV-2.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below