Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής ποπ σκηνής φωτογραφίζεται με δημιουργίες του θρυλικού γαλλικού οίκου μόδας MUGLER.

Μια από τις πιο διαχρονικές ποπ τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η Τάμτα, με το παντοτινό νεανικό πνεύμα και την αδιάλειπτη  14χρονη επιτυχημένη πορεία στη μουσική συναντά τον θρυλικό γαλλικό οίκο MUGLER για το λανσάρισμα του νέου αρώματος.

Πρόσφατα η πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα φωτογραφήθηκε με αφορμή το νέο άρωμα του δημοφιλούς οίκου, φορώντας τρείς από τις δημιουργίες  της τελευταίας συλλογής του, που έφτασαν στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για την Τάμτα και τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Αρκετές από τις δημιουργίες του οίκου φιλοξενούνται σε μουσεία ανά τον κόσμο. Στους πιστούς οπαδούς του συμπεριλαμβάνεται μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και πολιτικής σκηνής όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Lady Gaga και η Beyonce.

Η Τάμτα μοιράστηκε μικρό κομμάτι του υλικού από την φωτογράφιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πολλές φορές συνδέω ανθρώπους και καταστάσεις με μυρωδιές… νομίζω σε πολλούς συμβαίνει αυτό. Θεωρώ ότι το άρωμα που επιλεγούμε μας κάνει ξεχωριστούς και αναδύει στοιχεία της προσωπικότητας μας. Έτσι, για εμένα η μυρωδιά είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου. Είναι βασικό και για το πώς αισθανόμαστε οι ίδιοι αλλά και πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Το Angel Nova; Για εμένα ταυτόσημο με την γυναικεία τόλμη… αυτή που αναδύεται απο κάθε κύτταρο και παρακινεί την γυναίκα να κάνει το όνειρο της πραγματικοτητα!» έγραψε στο post της.

View this post on Instagram

Πολλές φορές συνδέω ανθρώπους και καταστάσεις με μυρωδιές… νομίζω σε πολλούς συμβαίνει αυτό. Θεωρώ ότι το άρωμα που επιλεγούμε μας κάνει ξεχωριστούς και αναδύει στοιχεία της προσωπικότητας μας. Έτσι, για εμένα η μυρωδιά είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου. Είναι βασικό και για το πώς αισθανόμαστε οι ίδιοι αλλά και πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Το Angel Nova; Για εμένα ταυτόσημο με την γυναικεία τόλμη… αυτή που αναδύεται απο κάθε κύτταρο και παρακινεί την γυναίκα να κάνει το όνειρο της πραγματικοτητα! @muglerofficial #angelonova #believeindreams 📷 @kynthiakindeli

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below