Οι καλοκαιρινές βουτιές για την Τάμτα έχουν ήδη ξεκινήσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει σταματήσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η τραγουδίστρια καταφέρνει πάντα να συνδυάσει σωστά το χρόνο της έτσι ώστε να περνά ποιοτικές στιγμές με τους αγαπημένους της. Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία για να μοιραστεί όμορφες στιγμές και με την κόρη της Άννυ. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη στη Βουλιαγμένη με απόλυτα καλοκαιρινά outfit.

Η Τάμτα επέλεξε μάλιστα για το look παραλίας ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα: τη σαλοπέτα. Για τις βουτιές τους επέλεξαν και οι δύο μπικίνι, η Άννυ σε κόκκινο χρώμα και η Τάμτα σε ένα συνδυασμό φούξια και λιλά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Μαζί τους ήταν και ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Πάρις Κασιδόκωστας ο οποίος επιδόθηκε στο αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ. Δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε σε κοινές δραστηριότητες όλους μαζί αφού η Τάμτα έχει φροντίσει ο άνδρας με τον οποίο είναι μαζί περίπου 5 χρόνια να έχει καλή σχέση με την μονάκριβη κόρη της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below