Η αγαπημένη Jennifer Aniston είτε πρόκειται για κάποιο ρόλο είτε για κάποια red carpet εμφάνιση, μας έχει συνηθίσει για περισσότερα από είκοσι χρόνια σε ένα συγκεκριμένο hair look: τα ίσια μελί – χρυσαφένια μαλλιά. Σε κάποιες πιο σπάνιες περιπτώσεις την έχουμε δει με ρομαντικό updo και ανάλαφρες μπούκλες όμως πάντοτε αναρωτιόμασταν ποιο είναι το πραγματικό στιλ των μαλλιών της, πώς είναι, αφού τα στεγνώσει μετά το μπάνιο.

Την απορία μας την έλυσε η ίδια η ηθοποιός όταν στο πλαίσιο προώθησης της νέας πρωτότυπης παραγωγής που συμμετέχει, “The Morning Show”, αποφάσισε να «αγκαλιάσει» το φυσικό της look και να το αναδείξει με τη βοήθεια του πιστού της hairstylist, Chris McMillan, που επιμελήθηκε για άλλη μια φορά την εικόνα της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο hairstylist αγαπά ιδιαίτερα τη φυσική εκδοχή των μαλλιών της και ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram εξήγησε πως τα μαλλιά της Jennifer Aniston είναι σγουρά και κυματιστά. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε να τα αφήσει να στεγνώσουν φυσικά, ενώ χρησιμοποίησε το πιστολάκι μόνο στις ρίζες της για να δώσει στα μαλλιά ομοιόμορφη κατεύθυνση. Για πιο έντονο κυματισμό, κίνηση και όγκο ο hairstylist «δούλεψε» κάποιες τούφες με το ειδικό εργαλείο styling για σγουρά μαλλιά.

Jen, εγώ πάντως εγκρίνω!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below