Τα πολύ μακριά μαλλιά, αυτά που πολλές φορές ξεπερνούν και τα μισά της πλάτης, είναι ένα goal για πολλές γυναίκες, καθώς θεωρείται πως δημιουργούν μια πολύ σέξι εμφάνιση. Από την άλλη, απαιτούν καθημερινή περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία όχι μόνο θα τα διατηρούν λαμπερά, αλλά παράλληλα θα τα προστατεύουν από το σπάσιμο και άλλες φθορές. Ένα άλλο δύσκολο κομμάτι που σχετίζεται με αυτά είναι το styling καθώς αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά, θα παρατηρήσεις ότι τις περισσότερες φορές προτιμάς είτε να τα έχεις ίσια, είτε να δημιουργείς ανάλαφρες μπούκλες ή να τα πιάνεις ψηλά σε αλογοουρά ή κότσο.

Όμως, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας, η Πορτορικανή Joan Smalls , που έχει περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων, πολυτελών οίκων, όπως των Alexander Wang, Burberry, Carolina Herrera, Emilio Pucci και Fendi, επαναφέρει στις τάσεις του beauty κόσμου, ένα it styling για τα πολύ μακριά μαλλιά, όπως τα δικά της. Μόνο που μας προτείνει μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή του.

Η Joan Smalls βρέθηκε στα British Fashion Awards 2019 και επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό look: το “hun”. Προέρχεται από τη φράση «half-up-half-down» που σημαίνει ότι τα μισά μαλλιά είναι πιασμένα ψηλά στο κεφάλι και τα άλλα μισά κάτω και δημιουργήθηκε το 2015 από τον hairstylist Hos Hounkpatin.

SplashNews.com

Για την εμφάνισή της στη βραδιά αυτή, ο hairstylist Hos Hounkpatin δημιούργησε λεπτά πλεξουδάκια και έπειτα, έπιασε σφιχτά τα μαλλιά του supermodel σε ένα μικρό bun, ενώ για να χαλαρώσει λίγο το ύφος του styling, άφησε ελεύθερες μερικές μικρές τούφες (baby hairs).

Ως προς το χρώμα των μαλλιών της, αν παρατηρήσεις με λεπτομέρεια, θα δεις ότι ο hairstylist πρόσθεσε σε αυτό ανοιχτούς τόνους που χαρίζουν ένα sun-kissed look.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below