Το Nude είναι μια απόχρωση που δεν θα μας απογοητεύσει ποτέ και έχοντας αποσπάσει περισσότερες από 500.000 αναρτήσεις στο #nudelip, στο Instagram, αυτή η απόχρωση κραγιόν είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ, παντού. Ωστόσο, είναι γνωστό για τους λάτρεις του μακιγιάζ ότι το να βρεις την τέλεια απόχρωση nude είναι ένα δύσκολo έργο. Έτσι, λοιπόν, η Avon διεξήγαγε μια μελέτηi και διαπίστωσε ότι το 80% των γυναικών έχουν αγοράσει κάποια στιγμή ένα κραγιόν το οποίο ένοιωσαν ότι δεν τους ταιριάζει.

Διατεθειμένοι να λύσουν το πρόβλημα αυτό και να εντάξουν την nude απόχρωση στο στυλ κάθε γυναίκας, οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της εταιρείας που ασχολούνται με τις τάσεις στην ομορφιά και η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν την πιο ολοκληρωμένη σειρά κραγιόν που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής, με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες μιας ευρύτερης γκάμας δερματικών τόνων.

Για αυτό, η Avon αξιοποίησε πάνω από 130 χρόνια γνώσης σε ένα μεγάλο εύρος δερματικών τόνων, από τον πιο ανοιχτό έως τον πιο σκούρο, για να δημιουργήσει την απόλυτη nude παλέτα χειλιών. Για τη φωτογράφιση των Perfect Nudes, η Avon προχώρησε στο μεγαλύτερο casting που έχει πραγματοποιήσει ποτέ, ώστε να εγγυηθεί πως θα προκύψει ένας τέλειος χρωματικός συνδυασμός: η εταιρεία ομορφιάς προσέλαβε 300 μοντέλα και μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τη βοήθεια ενός καλλιτέχνη μακιγιάζ, πέτυχε να ταιριάξει απόλυτα το κραγιόν με τόνο του δέρματος τους.

Η Lisa Garofano, Head of Colour Consumer Product Development της Avon, σχολιάζει για τη συλλογή Perfect Nudes: «Το Nude κραγιόν είναι από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της Avon, αλλά γνωρίζουμε ότι η διαδικασία επιλογής της απόχρωσης που θα κολακεύει περισσότερο τον τόνο του δέρματός σας, είναι το κλειδί για να έχετε την τέλεια nude εμφάνιση στα χείλη σας. Έχουμε αξιοποιήσει τις εκτεταμένες γνώσεις μας για το εύρος των χρωματικών τόνων του δέρματος σε όλο τον κόσμο, ώστε να καταλήξουμε στη δημιουργία αυτής της παλέτας nude αποχρώσεων, έτσι ώστε το nude να ταιριάζει πλέον σε κάθε στυλ. Με βάση την έρευνα που διεξήγαμε, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικοί είναι οι φυσικοί τόνοι του δέρματός σας και πόσο επηρεάζουν τον τρόπο που δείχνει μία απόχρωση. Θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι προσφέραμε εκτεταμένη ποικιλία nude αποχρώσεων, για να καλύψουμε όλους τους χρωματικούς τόνους του δέρματος».

Η νέα συλλογή Perfect Nudes της Avon καλύπτει όλο το φάσμα των nude αποχρώσεων, από ροζ ροδακινί και ζεστά suedes, σε τόνους καραμέλας και πλούσιες, γυαλιστερές καφέ αποχρώσεις. Η σύνθεσή της έχει διαμορφωθεί ειδικά για να διασφαλίσει ότι τόσο η ποιότητα όσο και η απόδοση παραμένουν ίδιες, ακολουθώντας τα βήματα του πολύ-αγαπημένου True Colour Perfectly Matte Κραγιόν.

Η συλλογή Perfectly Matte Nude είναι 100% ματ, προσφέρει 100% άνεση μετά την εφαρμογή στα χείλη και έρχεται με αποχρώσεις που ταιριάζουν σε μεγάλη γκάμα δερματικών τόνων, δίνοντας σχήμα και σμιλεύοντας τα χείλη φυσικά. Με πλούσιο, βαθύ, ματ χρώμα που διαρκεί, η φόρμουλα έχει βελούδινη υφή και είναι εξαιρετικά ελαφριά στην αίσθηση. Με μηδενικό ξεφλούδισμα ή σπάσιμο, απλώστε το και νιώστε αυτοπεποίθηση, αφού πάνω από όλα #NudeIsMyStyle

info
-Η συλλογή Perfect Nudes της AVON διατίθεται ηλεκτρονικά στο Avoncosmetics.gr ή μέσω του τοπικού σας ανεξάρτητου αντιπροσώπου της AVON
-Δείτε ολόκληρη τη συλλογή των NUDES στο www.avoncosmetics.gr/nude

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below