Σε μια χώρα όπως η δική μας, με ηλιοφάνεια ακόμη και το χειμώνα, η λέξη «αντηλιακό» δεν αφορά μόνο τις διακοπές, αλλά και την καθημερινότητά σου στην πόλη. Η αντηλιακή προστασία προσώπου είναι ένα απαραίτητο βήμα ομορφιάς, το οποίο θα πρέπει να ακολουθείς πιστά, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο. Και βέβαια, για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και να κρατήσεις τις βλάβες της ηλιακής ακτινοβολίας μακριά από την επιδερμίδα σου, θα πρέπει η εφαρμογή του προϊόντος να γίνεται με τη σωστή συχνότητα, δηλαδή ανά δύο ώρες. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που είσαι μακιγιαρισμένη;

Από αυτόν τον προβληματισμό δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε η Kim Kardashian, η οποία τις περισσότερες ώρες κυκλοφορεί με μακιγιάζ. Ωστόσο, η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας βρήκε τη λύση σε ένα beauty kit το οποίο ανακάλυψε πρόσφατα. Το συγκεκριμένο kit την ενθουσίασε τόσο πολύ που θέλησε να το μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως διευκρίνισε δεν ήταν μια πληρωμένη διαφήμιση. Πρόκειται για το Post – Makeup SPF 50 Mist του brand Lumasol, ένα προϊόν με υψηλή αντηλιακή προστασία σε μορφή σπρέι το οποίο κανείς μπορεί να εφαρμόσει στο πρόσωπο ακόμα και μετά το μακιγιάζ.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που έλαβα αυτό το προϊόν από το brand Lumasol. Είναι ένα αντηλιακό το οποίο μπορείς να ψεκάσεις πάνω από το μακιγιάζ καθώς πρέπει να ψεκάζεις αντηλιακό στο πρόσωπο κάθε δύο ώρες και νομίζω, ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως μπορούν να το κάνουν μόνο μια φορά και να τους προστατεύσει όλη την ημέρα, αλλά αυτό δεν ισχύει” είπε η Kim σε ένα από τα stories της, ενώ σε επόμενο έδειξε πώς εφαρμόζει το προϊόν ενώ έχει φουλ μακιγιάζ.

kimkardashian instagram

Σημείωση: Αν και τα αντηλιακά mists είναι πραγματικά σωτήρια για τις γυναίκες που φορούν makeup τις περισσότερες ώρες της ημέρας, δεν θα πρέπει να αποτελούν τη μοναδική αντηλιακή προστασία που προσφέρεις στην επιδερμίδα. Μην ξεχνάς ποτέ να απλώνεις μια γενναιόδωρη ποσότητα από την αντηλιακή κρέμα προσώπου, πριν από το μακιγιάζ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below