Το αγαπημένο Liposan πρόσφερε την πιο exclusive εμπειρία στους λάτρεις του brand με ένα μοναδικό party και μοιράστηκε μαζί τους τα «χρωματιστά» του νέα!

Το Σάββατο 13 Απριλίου το κέντρο BOX γέμισε με fans του Liposan, που γιόρτασαν μαζί με το brand τα… «πολύχρωμα» νέα του! Οι καλεσμένοι της αγαπημένης μάρκας, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τη μουσική του συγκροτήματος MELISSES σε ένα exclusive party powered by Liposan!

Η Influencer Katalina Himona καλωσόρισε το κοινό στο Liposan Exclusive Concert

Το μεγάλο ενδιαφέρον και η προσέλευση του κόσμου στην πιο «χρωματιστή» εκδήλωση της χρονιάς, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στο Liposan που φροντίζει τόσα χρόνια μοναδικά το πιο ευαίσθητο σημείο της επιδερμίδας μας.

Μέσα σε ένα ονειρικό σκηνικό, στο οποίο κυριαρχούσαν οι 5 μοναδικές αποχρώσεις των Liposan Crayons, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις MELISSES και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα Liposan Crayons και να αποφασίσουν ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στο χαμόγελό και στη διάθεσή τους!

Το αγαπημένο μας Liposan φροντίζει τα χείλη μας μετατρέποντάς τα στο πιο ακαταμάχητο χαρακτηριστικό του προσώπου μας, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζει, πως η σωστή καθημερινή ενυδάτωση και φροντίδα των χειλιών μας είναι η αφετηρία για ένα υπέροχο χαμόγελο.